roon Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Jinak jsem si právě objednal katalog Lange :-) tak jsem zvědav zda-li dorazí. Před rokem jsem si objednal katalog Omegy a poslali mi ho za necelých 14 dní .-) loňský katalog od Langeho mi přišel po 4 dnech od objednání a je super, máš se na co tešit
safi Odesláno 18. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Jinak jsem si právě objednal katalog Lange :-) tak jsem zvědav zda-li dorazí. Před rokem jsem si objednal katalog Omegy a poslali mi ho za necelých 14 dní .-) loňský katalog od Langeho mi přišel po 4 dnech od objednání a je super, máš se na co tešit jaké další firmy posílají kotalogy?
Luk Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 ETERNA dva dny od objednání, dost mne to překvapilo. Mám jeden navíc kdyby měl někdo zájem můžu darovat.
safi Odesláno 18. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Jinak jsem si právě objednal katalog Lange :-) tak jsem zvědav zda-li dorazí. Před rokem jsem si objednal katalog Omegy a poslali mi ho za necelých 14 dní .-) loňský katalog od Langeho mi přišel po 4 dnech od objednání a je super, máš se na co tešit jaké další firmy posílají kotalogy? Dále Maurice Lacroix :-) tak snad už je na cestě:-)
roon Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 ETERNA dva dny od objednání, dost mne to překvapilo. Mám jeden navíc kdyby měl někdo zájem můžu darovat. pokud je to ještě aktuální tak bych o něj měl zájem
roon Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 jaké další firmy posílají kotalogy? Longines, Omega, Glashute original... atd.
Luk Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 ETERNA dva dny od objednání, dost mne to překvapilo. Mám jeden navíc kdyby měl někdo zájem můžu darovat. pokud je to ještě aktuální tak bych o něj měl zájem Aktuální je, v pondělí jsem dostal stejný na veletrhu, jen v něm nejsou novinky. Jestli katalog chceš tak mi napiš na maila adresu a já ti ho pošlu.
roon Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 A co říkáte na tyhle? co na to říct..... prostě další fake
falkkon Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Aspoň datum mohlo být správně. 18.4. byla středa a tady je pondělí,možná i kousek úterý.
Leos Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Samozřejmě že je to fake, na téhle fotce je vidět swiss made což si Němci na svoje hodinky obvykle nepíšou. Ten Číňan na tržišti v Hangzhou říkal "good copy" :-) Předpokládám že z 10 EUR co jsem mu za ně dal mu víc než polovina zůstala, výrobní cena se tedy může pohybovat někde kolem 1 - 2 EUR což se přiznám že u automatů nechápu.
Návštěvník tolja Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 loňský katalog od Langeho mi přišel po 4 dnech od objednání a je super, máš se na co tešit jaké další firmy posílají kotalogy? Dále Maurice Lacroix :-) tak snad už je na cestě:-) Katalog Maurice Lacroix jsem dostal poštou v úterý =)
Návštěvník tolja Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Aspoň datum mohlo být správně. 18.4. byla středa a tady je pondělí,možná i kousek úterý. ....to je v pořádku ..... vytáhl jsem je ze šuplíku a pouze natáhl jestli šlapou....... a už tam zase odpočívají ...... On je má majitel u Tebe v šuplíku? Přiznej se,kolik si za ně dal?
falkkon Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 ....to je v pořádku ..... vytáhl jsem je ze šuplíku a pouze natáhl jestli šlapou....... a už tam zase odpočívají ...... On je má majitel u Tebe v šuplíku? Přiznej se,kolik si za ně dal? ne majitel je má ve svém šuplíku ........ sice nakupuji různé kraviny, ale tohle jsem nestihl A Ty se hrabeš v cizích šuplících?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se