Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar panove,

chci vas poprosit o par tipu. Hodinky pro pritelku: chtela by neco, co neni uplne zenske, takove spise unisex az lehce panske. Tah, ne mnoho dilku (cili zadny jubilee), spise neco jako oyster bracelet. Cista luneta, prumer cca 40mm. Pro denni noseni - cili lehce sporty, lehce decentni, lehce na vsechno :)

budget - cca do 30k CZK.  Napada Vas neco?

Odesláno (upraveno)

Rolády na holkách jsou ohavný a okoukaný :-D

Za mě no. 1 Oris Aquis (možná by paní udělaly radost diamanty nebo mother of pearls a pořád lze proti RLX ušetřit)...

Edit: B<>RLX mismatch :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kex
Odesláno

Nič lepšie ako vyššie uvedené Longines ani nehladaj. Vieme aké sú ženy, značka je pre nich dôležitá, Longines má dobré meno a navyše sú Londžínky na ženských strašne sexi

Odesláno

Priznám sa, že mňa teda viac zaujali práve tie Orisky, ale v bielom prevedení. Dokonca až natoľko, že uvažujem o ich kúpe... akurát som ich zatiaľ nikde na nete v ČR, alebo SR nenašla... :crying_anim02: a s chronom24, či ebay nemám skúsenosti.

Odesláno

Koscom je hrozně drahý - skoro všechny modely Orisu má minimálně o 50% dražší než se dají sehnat vně ČR příp. na netu... Konkrétně chrono24 bych se nebál - několikrát jsem tam nakoupil a žádný problém. Pokud má prodejce označení Trusted Seller, myslím, že je to celkem bez rizika (nemá-li člověk výjimečnou smůlu).

Odesláno

Práve som pozerala ten Koscom a teda fakt tam je cena cca 1 450,- ? a na chrono24 som ich videla aj okol tisícky... V každom prípade Vám obidvom ďakujem za tip :)

Odesláno

Asi už je vybráno, každopádně v prodejním vláknu se povalují OMEGA Seamaster 300m Mid-size pod 30k. Ty bych si na ženské také dovedl představit.

Odesláno

Co toto ? :-) Podle mě jsou krásný na ženskou i na chlapa.

attachicon.giflink.jpg

ona nema rada takoveto "kombinovane" tahy... Linky jsem ji uz taky ukazoval...

jinak, zatim jsme se s ni na niecm nedohodli :D   fuuurt je na vsem neco spatne :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...