Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dotaz mezi chronomagory ... neresil uz nekdo z mistnich predcasne ukoiceni uverove smlouvy u GE Money Auto (nebo jine podobne firmy)?

Rusim uver na auto (ktery jsem puvodne rusit nechtel) a maji v planu mne pripocitat jak vsechny uroky do konce puvodni platnosti, tak nejake administrativni poplatky, v radu desitek tisic. Coz se mne samozrejme nelibi :)

Nemate nekdo primo pravni zkusenost s timto? Maji naucenou vetu o tom, ze to je OK, ze to muzou nauctovat protoze jsou nebankovni instituce a vse se tim ridi jen a pouze smlouvou. Ale cosi mne rika, ze by tu nejaka cesta byt mohla  a byt mela.

za kvalitni radu nabizim kvalitni vino :)

Odesláno

Zdá sa mi, že ak je to na firmu, tak ti úroky napočítať možu. Ak to máš na RČ, tak odpúšťajú. Bohužiaľ je to celé o zmluve, možu ti napočítať úroky, dokonca aj poistku, ak bolo nižšie úročenie podmienené poistkou a samozrejme poplatok za predčasné ukončenie.

Odesláno

Obávám se, že v tomto případě ti nepomůže nic. Měl jsem s nimi podobný problém, kdy jsem chtěl doplatit úvěr na firemní auto a nejen, že s nimi není žádná domluva, ale komunikuje s tebou jen nějaký šmoula od stolu a ten ti spočítá, kolik je celková částka. Hotovo. Komunikace s nějakým výše postaveným manažerem je absolutně nemožná. Prostě se "výš" nedostaneš a tak ti nezbývá nic jiného, než zaplatit kolik si řeknou. Já říkám "nikdy více GE".

Odesláno

kolega měl podobnej problém ale nebylo to asi GE ale obecně je to asi jedno a řekl jim že prostě nemá na splácení a pujčí si peníze na doplacení bez těch poplatků a úroků nebo jim to auto doveze že ho nechce a ať si ho prodají sami. prostě zahrál na ně divadlo že mu nejde o splacení ale prostě je na dně a vyšlo to. doplatil jen co chybělo plus nějakej směšnej poplatek

Odesláno

kolega měl podobnej problém ale nebylo to asi GE ale obecně je to asi jedno a řekl jim že prostě nemá na splácení a pujčí si peníze na doplacení bez těch poplatků a úroků nebo jim to auto doveze že ho nechce a ať si ho prodají sami. prostě zahrál na ně divadlo že mu nejde o splacení ale prostě je na dně a vyšlo to. doplatil jen co chybělo plus nějakej směšnej poplatek

pekny :) .. ale ja jsem spatnej herec.

Odesláno

Obávám se, že v tomto případě ti nepomůže nic. Měl jsem s nimi podobný problém, kdy jsem chtěl doplatit úvěr na firemní auto a nejen, že s nimi není žádná domluva, ale komunikuje s tebou jen nějaký šmoula od stolu a ten ti spočítá, kolik je celková částka. Hotovo. Komunikace s nějakým výše postaveným manažerem je absolutně nemožná. Prostě se "výš" nedostaneš a tak ti nezbývá nic jiného, než zaplatit kolik si řeknou. Já říkám "nikdy více GE".

ja si porad myslim, ze na adekvatnich nakladech a nejhur pak dobrych mravech by to mel slusny pravnik vyhrat.

...jeste ze uz tyhle instituce nemusim pouzivat. Rakouske banky, S Morava (www.smorava.cz) nebo treba Unicredit jsou fakt jinde.

Odesláno

jo? podle me jsou unicredit nejvetsi dementi pod sluncem, mam od nich hypo a je to fakt des..

a byls jinde? :) Treba v raiffeisenbank (tahle banka musi soutez o nejvetsi dementy vyhrat o 3 konske delky), sporce, KBcku atd? :)

Odesláno

Prodával jsem teď nemovitost borcovi, co si na to bral hypotéku u Unicredit a zároveň kupovanou nemovitostí ručil a fakt to stálo za to, smlouva jak kdyby se jednalo o zámek v Lednici, furt nějaký dodatky, komunikace s nima pekelná, táhlo se to 4 měsíce, už jsem z toho byl fakt na nervy...sorry za OT

Odesláno

sporku mam normalne, a vse OK, na hypo mi dali 3,0%, unicredit 2,7%, v prubehu to zvedli na 2,8%, ale to furt slo, tak sem si rek, to stoji za to, v den podpisu smlouvy - kupoval jsem pozemek od cecha, co bydli v UK, tzn musel kvuli tomu letet sem - mi volala baba z uncreditu, ze mi muzou dat min 3,0%, ale ze mi odpusti poplatky a vyjde to nastejno, tak sem rek, ze teda jo, nechtelo se mi vsechno rusit a borec aby letel jindy atd atp, dopo sem podepsal hypo, odpo pozemek, po mesici jsem zjistil, ze mi poplatek za hypo strhavaj, tak sem ji volal, jestli je ku**a nebo vo kolika, a hvezda ze myslela, ze mi odpusti poplatek za vedeni uctu - kerej sem si u nich musel zridit - tak sem ji rek, ze je to hovadina, ze ten mam zdarma, anzto je to aktivni konto, ktery kdyz vyuzivam, tak nic nestoji, a vona mi rekla, ze stejne si asi budu brat hypo na stavbu, tak ze to vyresime pri dalsi hypo.. jestli tohle je normalni, tak teda nevim..

Odesláno

sporku mam normalne, a vse OK, na hypo mi dali 3,0%, unicredit 2,7%, v prubehu to zvedli na 2,8%, ale to furt slo, tak sem si rek, to stoji za to, v den podpisu smlouvy - kupoval jsem pozemek od cecha, co bydli v UK, tzn musel kvuli tomu letet sem - mi volala baba z uncreditu, ze mi muzou dat min 3,0%, ale ze mi odpusti poplatky a vyjde to nastejno, tak sem rek, ze teda jo, nechtelo se mi vsechno rusit a borec aby letel jindy atd atp, dopo sem podepsal hypo, odpo pozemek, po mesici jsem zjistil, ze mi poplatek za hypo strhavaj, tak sem ji volal, jestli je ku**a nebo vo kolika, a hvezda ze myslela, ze mi odpusti poplatek za vedeni uctu - kerej sem si u nich musel zridit - tak sem ji rek, ze je to hovadina, ze ten mam zdarma, anzto je to aktivni konto, ktery kdyz vyuzivam, tak nic nestoji, a vona mi rekla, ze stejne si asi budu brat hypo na stavbu, tak ze to vyresime pri dalsi hypo.. jestli tohle je normalni, tak teda nevim..

neni :) ... pro me ale fungujou jak maji a to se pocita :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...