Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavne ta zelena se jim moc "povedla".

German Racing Lime? :) Píšu aj oranžovú a červenú, čo je fajn, že sa dá vybrať. Skôr sa stále neviem vyrovnať s tou odpočítavacou GMT lunetou, vŕta mi to v hlave. Aj keď zase nie až tak, ako geneticky nadobudnuté vzdelanie Jeho Výsosti vo vedľajšom vlákne.

Odesláno

Mne se nelibi to novy logo...a pak ta cenovka:))

Mne sa tiez paci viac to stare logo. Mam objednane Marine automatic, dodavka ma byt v septembri, uistili ma ze budu so starym logom.

Na wus prebieha burliva diskusia o tom, ktore logo je krajsie a viackrat sa v nej objavil aj Jorg Schauer, aby to vysvetlil. Mne sa ale stale paci viac to stare logo.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Odesláno (upraveno)

Hodinky hodne se snazici se podobat Sinnu a Damasku, coz mi prijde u stowy divne. Kdyby zmodernizovali fliegera a marine, tak by jsem mel vetsi radost.

Presne :smile_anim:

Ja mam podobny styl rad, ale tohle je proste divnej kockopes, ty jejich TESTAFy jsou ale docela fajn, jenze zase za skoro stejny penize muzu mit Sinn UX, EZM3, nebo Damasko DA44/45...

Ale chapu, ze si chteji ukousnout svuj dil kolace i v oblasti tool hodinek ;)

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

Na Jorga nedam dopustit, ale stary logo je stary logo:)))

Mne sa tiez paci viac to stare logo. Mam objednane Marine automatic, dodavka ma byt v septembri, uistili ma ze budu so starym logom.
Na wus prebieha burliva diskusia o tom, ktore logo je krajsie a viackrat sa v nej objavil aj Jorg Schauer, aby to vysvetlil. Mne sa ale stale paci viac to stare logo.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...