rastike Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Tak som sa rozhodol a vcera som ich kupil od clena tohoto fora,vela sa tu hovorilo o tom ci su original alebo nie,dnes doobeda som ich zobral na vylet do Viedne a dal som ich preverit ci je original a hned som im aj povedal ze datumovka preskakuje az okolo stvrt na dve rano,hodinky pan zobral opytal sa ci si dam kavu a cca.za hodinku prinesol hodinky,su prave este mi aj napisal potvrdenie ze su ok,a ta datumovka vyriesena vymena nejakej ohnutej suciastky,som nadseny mam super hodinky a za cenu o akej sa mi ani nesnivalo.Vyzeraju naozaj ako nove ziadny skrabanec,a ten maly skrabanec na safire na to potrebujes lupu aby si ho zbadal,a este mi gratis spravil skusku vodotesnnosti. Upraveno 14. června 2013 uživatelem rastike
Návštěvník Radius Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 No tak po tý nejistotě jestli je to fake nebo ne to je nakonec příběh se šťastným koncem, tak paráda!
villain83 Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Taky jsem cekal,jak to dopadne,mas to cerny na bilym a kava jako mila pozornost,tak to ma byt;-)
African Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Velká gratulace k parádním Béčkám Já, když jsem je viděl poprvé, tak jsem si byl jistý, že jde o fake a tak jsem je zrovna i dost hanil, jeden z mých unáhlených názorů Dnes, když na ně koukám, Vím ,že jde o originál, můj oblíbený model a ještě k tomu v černé limitce, tak můžu říct, že jsi koupil velmi dobře" Tak ať ti pěkně po dlouhá léte slouží
Bebe Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Ak sa môžem opytať, v ktorom obchode/servise si bol vo Viedni a kolko to stalo? dik
rastike Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 JUWELIERE ELLERT,Stephansplatz 9,su AD breitlingu aspon myslim,cena komplet nebola vysoka,teraz som preluskal spravu o oprave v nemcine,a zistil som ze hodinky pravdepodobne minulemu majitelovy spadli a posunul sa cely cifernik,preto nebol datum presne v okienku,ale teraz vsetko v poriadku,a este tam bolo stav hodiniek velmi dobry,ja by som si to ani nevsimol ale roh na jednej nozicke je trochu zohnuty ale vobec to nie je vidiet lebo nie je oskrety,som velmi spokojny a teraz si ich budem len uzivat.
Jsilver Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 S pribehem paradni stroj. Gratuluji
cretino Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 hodinky jak PAN, uzivaj si ich aspon tak, ako som si ich uzival ja diki za bezproblemovy obchod este raz
rastike Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 to som sa s nimi trochu hrajkal a fotil,teraz uz je vsetko ponastavovane
Návštěvník bretya Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Gratulujem krásny kúsok!
Peter78 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 tak to je parada.. zasluzil si si ich.. uzivaj a nech dobre sluzia, su paradne!
Návštěvník kupec Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Dobre si kúpil,nech ti slúžia............
johnholmes Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Preferuju teda verzi stribrny lestenky, ale ani tyhle nejsou spatny.
Georgeisin Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Vypadají skvěle. Skoro až bych řekl, že drsně, to bude tou černou. Škoda, že si takové hodinky nikdy neponosím, musel bych si k nim pořídit nějakou masivnější ruku .
Džimy Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Překrásnej kousek! Blahopřeju k takovýmu úlovku :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se