vviston Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Ahoj, mám tyhle staré Suisse hodinky. Asi před rokem a půl jsem si na ně nechal udělat u pana Šímy nový řemínek a teď si je užívám ale k věci. Jednou pršelo a bylo dost dusno a parno a hodiny se totálne zapařily z vnitřní strany sklíčka. Šla by u takhle starých hodinek nějak vyřešit těsnost ? Alespoň pro kapající vodu při dešti a vlhký vzduch ? Jistě to hodinkám také moc neprospívá. Když si měním sklíčko, hodinář říká, že má jen plastová a že skleněné by musel nechat udlat na míru. A ta plastová tam ještě k tomu nesedí, takže je musí zbrousit. Asi nic ideálního. Máte rady, zkušenosti s nějakým těsnicím vylepšením ? Díky
Priboo Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Není problém ... ale chce to pak trochu větší tah na ruku a nesmíš s tím moc štěrchat .
Seamaster Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Tak ono se to plastove sklicko da i vlepit, jsou na to tmely hodinarske myslim, uz jsem se s tim nekde setkal kdysi. Problem ma samo tri jmena: sklo, korunka, dynko. Pokud se nespokojis se zatmelenim skla, nebude nez modifikovat pouzdro, abys mohl dale tesnit... dle meho je to ale pres caru, uzive jsve krasne vintazi rust- rody jak jsou:)
Wanderer Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Nech je vyschnout na sluníčku, nevrtej v nich a nos je jen v neděli odpoledne, když je hezky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se