nikdo Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 (upraveno) Na Aukru se opakuje jedna aukce se švýcarama ze 60.-70let.Jsou to automaty v pozlacené "společenské" verzi.Nic tak extra zajímavého až na nápis na ciferníku "SPARTA PRAHA".Myslel jsem si že šlo o nějaké "lidové" vylepšení,ale minulý týden se mi dostaly na blešákuv severních čechách podobné (viz fota) do ruky.Samozřejmě mi chytla nákupní extáze a musely být moje :-) .Má k tomu někdo nějaký poznatek??Zajímalo by mě jejich určení.PS:v těch mých je kalibr PUW 1461 Upraveno 20. června 2013 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Ahoj Sparťane, hoď nám sem i foto strojku ať je máme kompletní. Pouzdro je docela běžná konfekce 70.let. Ten kalibr jsem nikde nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 20. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 (upraveno) Ahoj Sparťane, hoď nám sem i foto strojku ať je máme kompletní. Pouzdro je docela běžná konfekce 70.let. Ten kalibr jsem nikde nenašel.Tady je ....v databázi na ranfft.de je k nalezení.Jenom to vlastně asi nejsou švýcary ,PUW je podle popisu "Pforzheimer Uhrenwerke"-..... Upraveno 20. června 2013 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Dík, já jsem ho tam nenašel. To bude tím horkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hed Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 PUW 1561 je celkem spolehlivy strojek. Mam ho a chodi pod + 10 sec za den ( pozoruji to na tydenni bazi a je to do 1 minuty, vic se mi to sledovat nechce, staci mi to bohate). dalsi info zde https://17jewels.info/movements/p/puw/puw-1561/ a zde http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?11&ranfft&0&2uswk&PUW_1561 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se