Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, před nedávnem se zakoukal do těchto hodinek - http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/product&path=61&product_id=60, již sehnal dostatečný obnos, ale jelikož nejsem vybaven jazykově, nejsem schopen se domluvit.

Proto touto cestou hledám někoho, nejlépe z Prahy, kdo by vykomunikoval celou transakci za mě a provedl i platbu ( mám peníze pouze v hotovosti, účet u mbank a vložení peněz je trochu složité a zdlouhavé ). Samozřejmostí je, z mé strany, že jakmile by měl vložit obnos a zaplatit hodinky, již by ode mě peníze měl, donesl či dovezl bych je dotyčnému dobrodinci osobně ( proto by se mě hodila Praha či Beroun a blízké okolí ).

Najde se nějaký "odvážlivec", který mě pomůže provést tento obchod? Je jasné, že od doby, co člověk vynalezl peníze, prosté díky za pomoc nestačí :-))).

Kdyby se někdo ochotný pomoci našel, prosím SZ, doladil bych své požadavky ( řemen, tah,.... ). Díky

Odesláno

Jak přesně ti můžu pomoct? Část s penězma chápu, ale moc nechápu tu druhou část. To jim chceš psát mail, nebo ti stačí jen odklikat na eshopu, co přesně chceš?

Odesláno

Jak přesně ti můžu pomoct? Část s penězma chápu, ale moc nechápu tu druhou část. To jim chceš psát mail, nebo ti stačí jen odklikat na eshopu, co přesně chceš?

Ahoj, myslel jsem kompletní servis- chtěl jsem se i na něco optat ( musel jsem to nějak diplomaticky "zaobalit" aby to nevypadalo, že já jen vyberu hodinky a budu dirigovat :-))). Zatím díky, "ulovil" jsem jiného dobrovolníka a plně ho zneužívám :-))))

Martin  

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...