sibirnaya Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 davam ti dva mesice +1 Já jeden měsíc... Beru vas za slovo chlapi - sazka je pivo od kazdeho... taks vyhral, mas od nas pivo za kazdej mesic navic, ze jo, chlapi?
romulada Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 taks vyhral, mas od nas pivo za kazdej mesic navic, ze jo, chlapi? Dnešním dnem to končí
sibirnaya Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 kral je mrtev, at zije kral. gratuluju timto JLC ambasadorovi - master compressor & navy seal, to je hardcore kombo
romulada Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Díky! Doufám,že mi nějaký čas vydrží zatím si oboje moc užívám. Hm, jako bych to už někdy říkal, hi hi
IzTaPa Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2013 taks vyhral, mas od nas pivo za kazdej mesic navic, ze jo, chlapi? tak v lednu jak uz jsem psal, definitivnost je treba posuzovat v presne definovanem casoprostoru... doufam, ze novemu JLC ambassadorovi vydrzi dele nez me ma k tomu minimalne predpoklady - narozdil ode mne jich ma vic na stridani!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se