Návštěvník admira Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 http://www.louis-cottier.com/collection-antoine-tavan_8_.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Tenhle styl mě oslovuje čím dál víc, ani quartz naní na překážku. Asi si něco v tomto stylu pořídím na vyzkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Interesantne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Překrývající se potisk? Vážně? Tady je to trošku s citem - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Překrývající se potisk? Vážně? Tady je to trošku s citem - To jiste,ale cena bude asi o dost jina?nerikam,ze je to naprostej ideal,ale na vyzkouseni staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 To jiste,ale cena bude asi o dost jina?nerikam,ze je to naprostej ideal,ale na vyzkouseni staci. Cena jasně, já jen, že tyhle jsou doopravdy nepovedené, určitě se najdou podobné v přijatelné cenové relaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Cena jasně, já jen, že tyhle jsou doopravdy nepovedené, určitě se najdou podobné v přijatelné cenové relaci. V tomhle máš asi pravdu, budu koukat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 To už bych radši pořídil tyhle Strely, na Aukru chodí od 6 - 12 tis. podle stavu a nikdy už levnější nebudou, takže neproděláš. Navíc v té barevné kombinaci jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 To už bych radši pořídil tyhle Strely, na Aukru chodí od 6 - 12 tis. podle stavu a nikdy už levnější nebudou, takže neproděláš. Navíc v té barevné kombinaci jsou krásné. O Strelách vím ( navíc mechanika je něco jiného než quartz), ale ty mají jiný problém- na mou ruku malé, potřebuji něco okolo 42 mm, spíše větší ). Strely jsem měl od jednoho místního člena na ruce a bohužel vím, o čem mluvím. Ale dík za radu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se