parkaboy Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Zdravim, muj tchan ma tyto hodinky (Tag Heuer Formula 1): CAU1112.BA0858 a asi nedopatrenim si rozridil vterinovou rucicku u stopek, tak ze kdyz se vynuluji, tak ukazuji 2 vteriny pred 12tkou. Mohl by mi nekdo poradit jake mu mam na dalku dat instrukce, aby je seridil tak, ze vterinovka bude zase vynulovana na 12tce? Za radu predem dekuji. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 už to tady někde na foru určitě bylo. Tuším, že nějaká kombinace tlačítek stopek...ale teď si to nevybavím přesně...zkus tohle (sice to je anglicky, ale kdyžtak to přeložím...) http://forums.watchuseek.com/f25/tag-heuer-f1-tenth-second-hand-problem-13957.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 už to tady někde na foru určitě bylo. Tuším, že nějaká kombinace tlačítek stopek...ale teď si to nevybavím přesně...zkus tohle (sice to je anglicky, ale kdyžtak to přeložím...) http://forums.watchuseek.com/f25/tag-heuer-f1-tenth-second-hand-problem-13957.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkaboy Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Dekuji za info. Instrukce jsem predal dal a snad to pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo_ba Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 presne tak, kombinacia tlacitka+stopiek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 presne tak, kombinacia tlacitka+stopiek...Tak Ti nevím, ale po skoro roce, to bude asi vyřešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 peknety jedeš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 ty jedeš..... Pěkně jede. Pravidla jsou holt pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 No konečně zmizel. Já mám konečně asi 10 vláken za sebou o oblíbených TH, a ve všech ten naháněč příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se