Midu Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Nevyznám se vůbec v hodinkám a jedny se mi dostaly do ruky. Poraďte mi co jsou vůbec zač, jakou mají hodnotu (pokud tedy nějakou mají) nebo alespoň kam se můžu obrátit o radu. Jedná se o hodinky co nosili naši dědové (na řetízku) zn. Zenith, a mají ještě vyryto "Grand prix paris 1900" pak je tam i 8 místné číslo. Děkuji
HonzaX Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Přejdi si na Švýcarské hodinky a najdi Omega=kapesní.Tam se o Zenitech dočteš.
Danton Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jsou to patrně dvojplášťové obyčejné "niklovky". Jejich reálná cena, pokud jsou dobře zachovalé ( číselník bez prasklin, neotlučený plášť, funkční strojek, mikroregulace chodu) je cca 1500 Kč. Samozřejmě, že je možno je vidět u různých starožitníků za ceny podstatně vyšší a to pro cizince či náhodné kupce, leč stejně by Vám asi více než jsem uvedl nedali. Jinak značka Zenith byla a je velice renomovanou a domnívám se, že je možno ji zařadit řádově o třídu výše, nežli např. Omega.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se