Bob Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Jo jdeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak to vypadá, že v úterý budu v Praze. Takže možná bych to mohl stihnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 OK, prijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak nakonec bude naval, mame tak 6 mist max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 kolem osmičky tam skalní ještě budou ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 ..moc se omlouvam, nedelam to casto, ale prenechavam sve misto u stolu pro nejblizsi akci dalsim zajemcum. Ze smrtici nemoci, ktera me napadla nahle a bez varovani...ano ano, muzska rymicka a horecky, se urcite nedostanu dokupy do zitrka. Jsem urcite infekcni a to by nebylo fer vuci ostatnim...mozna by to nedaly ani me plice, kdo vi...preji prijemnou zabavu a chladny kour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 já mám zejtra skoro volno protože od pátku bojuju jak říká kolega s tou smrtici nemocí takže snad to bude cajk vono je to potřeba přehulit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 já i gerlén jsme tentokrát bohužel mimo a naštěstí v tom nemá prsty ta smrtící nemoc. Užijte si to a pak nahoďte nějaký foto, ať to tu není jak u suchánků. Pěkný Advent všem v dspbch! A díky bobe za balíček, dem načnout Lotana, tak jsme zvědaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Co takhle sraz u Kašpárka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 pristi streda 11.1. Kasparek 1. Bob2. Honza.Manta3. Bongi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 pristi streda 11.1. Kasparek 1. Bob 2. Honza.Manta 3. Bongi 4. MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 pristi streda 11.1. Kasparek 1. Bob 2. Honza.Manta 3. Bongi 4. MJ 5. Ondrej80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Pristi stredu jsem v mosnove, tak ledaze byste prekecali avu a dolitli na couda na OSR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 středy beze mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Čtvrtky konečně opuštěny! Hurá! (To mě tak krkalo, když už učím večer jen jednou dvakrát týdně a tady tvrdošíjně čtvrtek-čtvrtek-čtvrtek.) pristi streda 11.1. Kasparek 1. Bob2. Honza.Manta3. Bongi4. MJ5. Ondrej806. Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ja taky dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 no kdyby nemeli zrovna u kasparka ve ctvrtek zavreno tak by byl opet ctvrtek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Proč mají zavřeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 nejaka soukroma akce nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se