maxs Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Na Spektrum TV sú dnes o 18:40 "Vládcovia času".Odporúčam nahrávať
grga_pitic Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 pokud nekdo z Vas nahraje muzete prosim nekde ulozit ke stazeni. dekuji
tm.watch Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Spektrum se ve spektru mnou prijimanych TV kanalu nenaleza. Pokud nekdo nahral a je schopen poskytnout ke stazeni, bude veleben
Viktor Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Bylo to hezký, obzvlášť před výletem na veletrh do Basileje, kde se část dokumentu odehrávala . Už se těším na expozici nezávislých hodinářů. Nejvíc se mi líbilo, jak se mistr hodinář Antoine Preziuso při sestavování klece tourbillonu zakousnul do hrany stolu, aby se mu nekejvala hlava, i když bez makra jeho nosní dírky těsně nad hodinkama bych se obešel .
maxs Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 Mne sa najviac páčilo,ako sa mu šmykol skrutkovač do krokového kola.
grga_pitic Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 to je vsecko moc krasne ale nema prosim nekdo nahrane ? :-))
maxs Posted April 11, 2007 Author Report Posted April 11, 2007 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1661&p=1 Tu sa to preberalo a sú tam aj linky na film.Ja to mám nahrané,mám aj dial-up takže neposlúžim.
Recommended Posts