Barthez Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Sice je mám už asi měsic nebo dva, ale tady je novej přírustek k mejm omegam PO. Docela rozdíl nosit lehké Carrery místo kladiv Omeg :-)
Návštěvník kupec Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Sú to veľmi pekné hodinky a hlavne čierny cifr, ten mám rád........Gratulujem........
misoo Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 pripajam sa ku gratulacii, tiez sa mi velmi pacia jedine ta biela datumka mi trochu kole oko...
FraK Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Gratuluji a vítám tě mezi Carreristy. BTW nekoupil si tvůj brácha nedávno modré Carrery?
LovecK Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Gratuluji, ja snad jinak ani nemuzu...
01standa Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 prostě hodinky mého srdce,ale zatím jsem se jen díval na tátovi Autavie,,,než je rpodal,ale už mám zase "prasátko" připravené ... těším se
Barthez Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Ano. Nakazil me s omegama a ja pak jeho s temahle . Znate se? V 12. 7. 2013 v 17:25, FraK napsal: Gratuluji a vítám tě mezi Carreristy. BTW nekoupil si tvůj brácha nedávno modré Carrery?
Barthez Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Dekuji vsem. Je to uz ale fakt uchylka...
FraK Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Zname se z Prace. Pozdravuj ho ode mě. Určitě bude vědět o koho jde.
Barthez Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Ok urcite, az ho uvidim tak reknu.... Kadzdopadne nahoda poznat cloveka dle hodinek V 15. 7. 2013 v 16:45, FraK napsal: Zname se z Prace. Pozdravuj ho ode mě. Určitě bude vědět o koho jde.
FraK Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 To víš, Velký bratr te sleduje a analýza big data dává svoje vysledky. No, ve skutecnosti je to tak, ze mi tvůj brácha kdysi povídal o tvých Omegach a jednou mi je přinesl i ukázat. Jsou parádní. Ty se jen tak nezapominaji a kdyz mi říkal, ze jsi koupil Carrery, co mám ja, tak jsem si dal 1 a 1 dohromady. Každopádně velka gratulace k oboum. Ja zase uvažuji, ze časem koupím ty PO.
Barthez Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Je tak to je nahoda . Vim presne o koho jde. Mluvil o tobe. PO jsem mu daval na ukazku pro tebe. Ja jsem z nich byl uplne hyn. Jsou to nadherne orloje. Moc dekuji za pochvalu. Davam jim dost zabrat, ale i tak jsou pro me klenot. Ted je mam na servise - bracha poreferuje. Moc ti je doporucuji... stojej za to. V 15. 7. 2013 v 19:23, FraK napsal: To víš, Velký bratr te sleduje a analýza big data dává svoje vysledky. No, ve skutecnosti je to tak, ze mi tvůj brácha kdysi povídal o tvých Omegach a jednou mi je přinesl i ukázat. Jsou parádní. Ty se jen tak nezapominaji a kdyz mi říkal, ze jsi koupil Carrery, co mám ja, tak jsem si dal 1 a 1 dohromady. Každopádně velka gratulace k oboum. Ja zase uvažuji, ze časem koupím ty PO.
VintageLover Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Já myslel, že to jsou Hujery, ale to jsou Tag Hujery, stejně gratuluju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se