Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
Přítelkyně našla při vyklízení půdy dvoje kapesní hodiny po pradědovi, který pracoval jako výpravčí u drah.
Dokázal by je někdo identifikovat a říct nějakou spekulativní hodnotu?
Přikládám fotky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kapesní hodinky Omega a Lanco, to se dá vyčíst  i z číselníku. Pouzdra vypadají na nikl. Ty Omega jsou celkem pěkné až na to sklo, ale to není problém vyměnit. Jestli tě to zajímá pouze z pohledu ,, za kolik se to dá střelit,, tak se koukni třeba na aukro. Cena se řídí poptávkou a tohle jsou poměrně běžné hodinky. Jestli tě to zajímá, jako rodinná památka, tak se trochu namáhej, odkazy najdeš jak tady, tak pomocí strejdy Googla. :cool02:

Odesláno

Prodej nepřichází v úvahu.
Moje vůbec nejsou, ani sem je nedržel, hodinky hned zabavila matka mojí přítelkyně s tim, že jsou jejího dědy.
přítelkyně stačila jen nafotit a já jí slíbil, že ze zvědavosti zjistím, co že to vlastně našla.
Jinak značku sem všehovšudy vyčetl, ale vim že jednotlivé modely se dost lišej, nebo že jsou i rozdíly mezi pláštěma, řetízkem atd :)

Odesláno

přítelkyně stačila jen nafotit a já jí slíbil, že ze zvědavosti zjistím, co že to vlastně našla.

No ty to máš zjistit, ne my, tak se trochu snaž. Přece bys nechtěl, abychom to dělali za tebe, to by byl přece podvod :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...