lamara Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 ahoj muzu poprosit,jsou tyt to hodinky original nebo naka kopie?nemuzu je nikde dohledat dik moc vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 kdyz das do googlu raymond weil fidelio, vyjedou ti podobny hodinky, ale vsechny maj jiny dynko a vsechny maj datumovku. takze za me je to fejk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 no nasel jsem i bez datumovky,trosku jiny ty to presne nemuzu najit,jsiu stary to vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 nikdo nevi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) sibir ma asi recht.. ja vychazim z toho, ze to logo na tvym dynku je jakysi podivny.. toto starsi logo vidim sice ted poprve, ale kdyz ho srovnam s tim na tve fotce, pochybuji, ze by origo RW udelalo svoje logo takhle nekvalitni a podivne, jak ho mas ty v porovnani s timto.. takze spise fejk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. července 2013 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 fejk jako pr.se se zpracováním, které je na i Čínu very, very low-end Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 tohle je 100 procent origos a uplne stejne zadni viko....tak kde je problem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 zapomel jsem dodat ze se prej vyrabeli pred 15 lity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 jseš si 100% jistý, že se jedná o origoš? Na porovnání přikládám snímky, převzaté z forums.watchuseek.com... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Ono těch modelů se nejspíš vyrobila hromada a podobný hodinky se po pár letech na netu dohledávaj dost blbě, takže bych se vůbec nedivil, kdyby to byl origoš. Ale samozřejmě to může bejt i fejk, co já vím... btw: třeba tyhle maj stejný dýnko:http://viewitem.eim.ebay.no/Genuine-Gents-Raymond-Weil-Fidelio-Diamond-set-wristwatch/150848564684/item Upraveno 30. července 2013 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Ono těch modelů se nejspíš vyrobila hromada a podobný hodinky se po pár letech na netu dohledávaj dost blbě, takže bych se vůbec nedivil, kdyby to byl origoš. Ale samozřejmě to může bejt i fejk, co já vím... btw: třeba tyhle maj stejný dýnko:http://viewitem.eim.ebay.no/Genuine-Gents-Raymond-Weil-Fidelio-Diamond-set-wristwatch/150848564684/itemno a zadek vipada jak na tech mojich jedno a to same,,ty se stejnym dynkem jsem nasel asi 5 kousku ruznych- ale A910212 nikde najit nemuzu jen podobne a konec konci 62 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 TAKY MI JE DIVNE PROC NA CIFERNIKU DOLE NENI swich made jako u jinech .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) TAKY MI JE DIVNE PROC NA CIFERNIKU DOLE NENI swich made jako u jinech ....dajsi vec je ze po par dni noseni mi naskakali ruce svedive pupinky a na zlato a ocel urcite nejsem alelrgicky.cos je divne.a strojek vevnitr podle hodinare stoji 250kc vubec nechapu Upraveno 30. července 2013 uživatelem lamara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 TAKY MI JE DIVNE PROC NA CIFERNIKU DOLE NENI swich made jako u jinech ....dajsi vec je ze po par dni noseni mi naskakali ruce svedive pupinky a na zlato a ocel urcite nejsem alelrgicky.cos je divne.a strojek vevnitr podle hodinare stoji 250kc vubec nechapusi asi koupim nove a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 tohle je 100 procent origos a uplne stejne zadni viko....tak kde je problem?problem je v tech cinskych znacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 problem je v tech cinskych znacich hodinkam moc nerozumim,muzes mi rict kde vidis nejake cinske znaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 hodinkam moc nerozumim,muzes mi rict kde vidis nejake cinske znaky?us vimmyslis na obrazku?stahl jsem to z fora jako je toto aorad z ciny a ty to prodala pan za 450e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 taky, kdyz se podivas na cifernik, to logo RW - leva nozicka W je jakoby do oblouku.. to je urcite spatne.. ja jsem presvedcen, ze je to fejk a nekupoval bych to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 nevim neprijde mi to...ale dik moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamara Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 nevim neprijde mi to...ale dik moc.a jakej by v tom mel bejt strojek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se