Zdeneli Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 A ty tohle chceš kupovat? jaká je cena? Pár stovek?Nelíbí se mi dynko, je tam nápis stainless steel dál už není nic vidět, ale podle vyváženosti textu tam asi už BACK není napsáno a na první fotce dole na náramku už jsou vidět "puchýřky" od potu. Pokud by to byla nerez, tak je to pouze odřené.Není to zlato ani ocel a pokud podle hodináře stojí strojek 250,- tak miyota to jistí. Swiss to není.
lamara Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Na strojku je swiss made je origos ale ten origo stojí 250 kč nabízí mi j. Za 3000kč tak nemám párů.byl jsem ve dvou novinářství a řekli mi original tak já nevím.
lamara Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Překlep hodinarstvi a nabízejí mi je za 3000kc
Z. Paul Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Číst příspěvek po Tobě je fakt hrůza - sorry.Jinak, já bych věřil místnímu osazenstvu, navíc proč bys je chtěl, když z nich máš akorát vyrážku? Neřekl bych, že tohle bude poklad, který za levno koupíš a draze prodáš (v případě originálu by to platilo).
Peter78 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 na tomhle fakt nevydelas.. pokud nekdo hodinkam rozumi, posle te s tim do prcic, pokud ne, nebudou se mu jednoduse libit a trojku za ne urcite neda
lamara Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Tak ste ne měli pravdu koupil jsem je za 3.dnes prodal za 11.a člověku do zbjirky co má rw 24 kusů sběratel.nějakej.rak rusům téma dík všem.
lamara Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Tak ste ne měli pravdu koupil jsem je za 3.dnes prodal za 11.a člověku do zbjirky co má rw 24 kusů sběratel.nějakej.rak rusům téma dík všem.
villain83 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Tak ste ne měli pravdu koupil jsem je za 3.dnes prodal za 11.a člověku do zbjirky co má rw 24 kusů sběratel.nějakej.rak rusům téma dík všem.Promin,ale nauc se pravopis,nez neco odpovis,precti si to po sobe,to je k posrani tohle cist...mimochodem,kdo je koupil za 11?Nekdo s labradorem a cernejma brejlema??
Johny111 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Neuverím, že by sa našiel niekto, kto by za tieto pochybné hodinky dal 11.000.- Kč. Zberatelia majú väčšinou viac ako dobrý prehľad o predmetoch ich zbierok ... Možno ich kúpil Stevie Wonder.
lamara Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Psal jsem i do rw oficial. poslal foto.atd jsou originál 24 let staré.80th jsou v katalogu.čeština špatná asi tím že nejsem čech jedna věc druhá t9 v mobilu taky nějak divné.asi tak tak se omlouvám.
Peter78 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 (upraveno) kamo, sorry, ale tuto story ti nezeru napis teda typove cislo, fakt se chci sa presvedcit, ze jsou prave Upraveno 31. července 2013 uživatelem Peter78
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se