Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny ! Již nějaký ten pátek čtu tyto báječné stránky a myslím, že jsem již také nakažen tzv. chronomagií. Kapsa mi zatím moc nedovoluje takže jsem zkusil dát dohromady primky po dědovi a jsem moc zvědav co na ně řeknete.

Odesláno

Tyto hodinky / akorát ve stříbrném pouzdře / mi asi v roce 1985 koupila babička v Bílé labuti k narozeninám - líbili se mi tenkrát nejvíc. Myslím, že stály 350,- Kčs. Bohužel mi je asi za 14 dní někdo ve škole šlohnul sad.gif Musím si to vynahradit a jedny pěkné si zase opatřit smile.gif

Odesláno

Jsem potěšen a děkuji za vaše kladné reakce. Jen mě utvrzují v tom, že jsem se vydal na správnou cestu. Rád bych si časem také pořídil sbírku. Tyhle hodinky jsou pro mne vzpomínkou na velmi blízkého člověka tedy srdeční záležitostí ! Beru si je opravdu na vyjímečné příležitosti...

Odesláno

Tento model, ale ve stříbrném provedení s černým číselníkem, bílými ručjami a oranžovou vteřinovkou jsem dostal k vánocům, když jsem chodil asi do 2.třídy. Byl jsem z nich naprosto urvanej. Vzpomínám si jak jsem čekal na to, až se překlopí datum. Když jsem je rozbalil, tak už byly seřízené.

Nedávno jsem se je snažil najít, ale bohužel ..

Odesláno

Tak jsem rozchodil své první PRIMKY. Mám je doma už delši dobu, ale dnes jsem se ovážil je otevřít- ony naskočily a jdou uuuuuuu. Mám obrovskou radost. Asi vám to příjde směšné, ale pro mě je to neuvěřitelné. Zázrak zrození vášně a choroby.

Odesláno

Pro tenhle design mám slabost. Líbí se mi, ani vlastně nevím proč. Tak jich pár mám ve sbírce smile.gif

Edit: moc se mi líbí ty krvavě rudé ručky. Na žádných jiných Primkách je nemám. Možná se do těchto ani nedávaly, ale měnit je nebudu, vypadají na tom černém číselníku skvěle smile.gif

Odesláno

Jezis, NIGHTinGALE, to je přesně ten model, který miluju. Víš případně ještě o jiných kombinacích tohoto typu?

Odesláno

X-Bob napsal:
Jezis, NIGHTinGALE, to je přesně ten model, který miluju. Víš případně ještě o jiných kombinacích tohoto typu?

Nevím, ale tipuju, že ještě pár kombinací kalibr 66/68 ve stříbrném/zlatém pouzdře bude.

Jestli se dělala i jiná barva číselníku, tak to netuším, ale já ji ještě neviděl.

Odesláno

jj, taky znam jen verze pouzdra chrom - mosaz a kombinace stribrny-cerny cif kontra kal. 66 - 68. No, nejak citim, ze je budu muset mit... smile.gif Trochu ti tu kolekcicku zavidim wink.gif Tedy, kolegialne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...