Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou trochu divný, ale podle mý zkušenosti OK. 

Divný otvírací hodiny, divnej kluk jako ochranka, trochu zmatenej prodavač, kterýmu došel papír v platebním terminálu uprostřed platby kartou a znova to rozchodit nás stálo přes půl hodiny času a hodně telefonátů. 

Ale hodinky origo, u některých i zajímavý ceny, o hodinkách něco vědí a jsou celkem přátelský.

• po měsících...
Odesláno

...a zjevne tu obcas nakupuji. Ted jsem tam videl Omegy AT prodane zde na foru pred par dny asi za 50 tis. (viz prodejni vlakno), akorat s "trochu" jinou cenou. 79 tis. Podivejte se sami, ponekud me presla chut jejich nabidku obcas se zajmem sledovat.

Odesláno

Jj, taky jsem tam zahlidl Longinesy prodavany zde za 12000. Maji je za neodolatelnych 45000....

• Po letech...
Odesláno

Já si na Luxury Time nemohu stěžovat !! vždy mi vyšli vstříc , profesionální jednání , slušné chování, nemohu říci ani půl slova , jsou to profesionálové každým coulem a specializují se i na specifické značky , komisní prodej vždy na výbornou onehdá jsem tam střelil Big Piloty a dostal jsem nejvyšší možnou cenu , Luxury Time za sebe mohu jen doporučit !!!!!!   Viktor Čistič  Zlín .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...