bmwm3 Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Zdravím, pánové,Včera jsem koukal na své Fortisky a všiml jsem si, že mi nelícuje hodinovka s minutovkou, například hodinová ručička je přesně na devítce až v okamžik, kdy je minutová ručička 4 minuty po 12ce, to samé na ostatních hodinách, kromě 12ky..Jak je to možné? Spacematicy 2012 LE toto nedělaly..Je to na reklamaci, nebo je to normální..?DíkyMichal
misoo Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Jeden kolega z fora toto v pohode na zaruku vyreklamoval, takze smelo
mysiak Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Tiez som mal ten isty problem (B42 marinemaster biele) a hodinky som mal do 2 tyzdnov doma. Reklamacia bez problemov, odporucam ich poslat na znovu nasadenie ruciciek, zvyknut sa na to neda
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Jasně, že to je na reklamaci!!! Já jsem sice takovýto problém neměl. Musím zaťukat, ale jeden můj známý ho měl a reklamace bezproblémová. Doporučuju kupovat v Koscomu!!!
Tittus Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Maryskov - to fakt musíš reagovat na úplně všechny rok starý příspěvky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se