Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem zde od jednoho zdejšího člena Tag Heuer Calibre S. Po důkladném zkoumání hodinek jsem zjistil, že velká minutová ručička, když s hodinkami pohnu na ruce, nebo jakoliv jinak má vůli, není nějak velká, ale ručička se pohne třeba o půl milimetru tam a zpátky. Je to u takových hodinek standart, nebo je něco špatně?? Nesetkal se s tím již někdo?? díky předem za info

post-26625-0-36334000-1376485470_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ktm
Odesláno

Mám iný model Calibre S, a ten istý problém. keby si hľadal už sa tu s tým niekto zaoberal.

Zlostilo ma to do vtedy, kým sa nepokazili i stopky. Ked stlačím korunku tak hodinová a minutová ručička

sú na 12-stke, (minútová sa vyklá) a sekundová ručička je na pozícii 26. Po štarte sa sekundovka pohne,

po "vynulovaní" sa vráti na 26-tku.

Hold soudruzi někde udelali chybu. Pekný ale predražený šunt.

Jedno ťa môže tešiť majú relatívne vysoký machroindex.D. 

Odesláno

Ano, tak jak říkáš, zmačkneš stopky a vše se srovná na dvanáct, ale ta minutovka má prostě vůli a vyklá se sem a tam, tak přemýšlým, že to odnesu na reklamaci

Odesláno

ja by som to vratil predavajucemu, nemohol o tom nevediet a predpokladam ze sa zabudol zmienit... podla mna cisty podvod toto...   :death:

Odesláno

Celý to asi bude moc jemně na 1/100TH vteřiny vymakaný a tím pádem pro běžnou masovou výrobu a nošení možná příliš háklivý. Já bych se spokojil s tím machrindexem, je fakt vysoký, ale tak nějak na druhý pohled, což mi přijde obzvlášť atraktivní. 

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 15. 8. 2013 v 13:33, dago napsal:

Mám iný model Calibre S, a ten istý problém. keby si hľadal už sa tu s tým niekto zaoberal.

Zlostilo ma to do vtedy, kým sa nepokazili i stopky. Ked stlačím korunku tak hodinová a minutová ručička

sú na 12-stke, (minútová sa vyklá) a sekundová ručička je na pozícii 26. Po štarte sa sekundovka pohne,

po "vynulovaní" sa vráti na 26-tku.

Hold soudruzi někde udelali chybu. Pekný ale predražený šunt.

Jedno ťa môže tešiť majú relatívne vysoký machroindex.D. 

Kdybys to uměl nařizovat, tak bys věděl, že to máš celý rozhozený. Po zmáčknutí korunky musí být všechny ručky na 12ce (kromě malých, ty musejí být na č. 0). Pokud nejsou, máš to blbě sesynchronizovaný.

Odesláno
  V 14. 8. 2013 v 13:04, Ktm napsal:

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem zde od jednoho zdejšího člena Tag Heuer Calibre S. Po důkladném zkoumání hodinek jsem zjistil, že velká minutová ručička, když s hodinkami pohnu na ruce, nebo jakoliv jinak má vůli, není nějak velká, ale ručička se pohne třeba o půl milimetru tam a zpátky. Je to u takových hodinek standart, nebo je něco špatně?? Nesetkal se s tím již někdo?? díky předem za info

To je bohužel naprosto normální u tohoto typu stroje. Dělaj to všechny kalibry S..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jestli je to nromální, tak to mě po......., co tam dělají??? obyčejný čínský šmejdy se ani nepohnou a švýcary ................????

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...