sharz Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Christopher Ward 38MM Diver C61 Trident Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
tomas1870 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Podľa mňa výborný nápad že sa vracia k zmenšeniu potapiek. Mal som Steinhart Ocean Vintage Red a boli mi príliš veľké. Ak by nebol dátum ako je boli by toto moje ďalšie na zozname želaní.. Čo vravíte na ten dátum?
ggrand Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Jen tak dále, rád vidím jakékoliv snahy vrátit hodinky k menším rozměrům. Na těhle i větších nezkousnu datumové okénko. Kdyby bylo přesně na pozici 4 hodiny, tak proč ne, ale takle mi to velmi vadí.
villain83 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jen tak dále, rád vidím jakékoliv snahy vrátit hodinky k menším rozměrům. Na těhle i větších nezkousnu datumové okénko. Kdyby bylo přesně na pozici 4 hodiny, tak proč ne, ale takle mi to velmi vadí.Presne tak,prvni,co me prastilo do oci,je ta datumovka,ja ji jinde nez na pozici 3 a 6asi nesnesu.Tohle je pro me nejmin snesitelny umisteni..
Liqid Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Datumovka je propadák a ten trojzubec je jak od kolotoče
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se