fík Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Dobrý den,chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s koupí a užíváním tohoto řemenu. Potřebuji něco takového na střelbu, brusle, MTB a jiné skopičiny. Dělají se dvě varianty, a to pro kovový tah a norm. řemen. Díky Fík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Pouzivam podobny od firmy miltec. Jsem docela spokojenej,vydrz prikladna,ale po propoceni nebo namoceni Zacne brzo zapachat a to dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Já používal přes hodinky normální potítko... ale to z důvodu, že se vylomila packa na stěžejku, tak aby mi držely na zápěstí aspoň nějakým způsobem. Ale ochrana to byla suprová! A za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se