Z. Paul Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Zdravim, tak jsem se stal majitelem těchto G-Shocků mam z nich radost, ale kazí mi to ta věc, že si nejsem jist jak je správně nastavit. Prosím o pár rad: - při režimu nastavení času, mam v horní části dipleje takovou "hvězdičku" - když zmáčknu tlačítko napravo nahoře (split-reset) tak se "hvězdička" zvětší - co to je? - když chci nastavit longitude a lunitial interval - jaké mám dát hodnoty pro čr? - pro čr je UTC (pro nastavení DST) +2? - nějak nechápu v menu TIDE/MOON - jestli chápu dobře tak je to zobrazení fáze měsíce - jak je to správně nastavené pro čr? - odpočet jde jen od 24 hodin? Zatim asi všechno, ale určitě budu tápat ještě v dost věcech. Manuál jsem si našel anglický, ale i tak - jistota je kulomet a radši se zeptam. Děkuju za případné odpovědi
Z. Paul Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 - při režimu nastavení času, mam v horní části dipleje takovou "hvězdičku" - když zmáčknu tlačítko napravo nahoře (split-reset) tak se "hvězdička" zvětší - co to je? - když chci nastavit longitude a lunitial interval - jaké mám dát hodnoty pro čr? - pro čr je UTC (pro nastavení DST) +2? - nějak nechápu v menu TIDE/MOON - jestli chápu dobře tak je to zobrazení fáze měsíce - jak je to správně nastavené pro čr? - odpočet jde jen od 24 hodin?
long Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 No myslím si, že je to jinak, ale možná žiji celou dobu v bludu a to jak při chytání ryb,které mají s měsícem dost společného tak i při nastavování fáze měsíce na mechanických hodinkách. Jednou za 29.5 se měsíc nalévá a je takzvaně nový měsíc a přes to nejede vlak http://www.topperjewelers.com/watches/ball/moonphase_guide Tady máš návod a vysvětlení. :-) Plus jsou v tom textu další odkazy kam zadáš do virtuální kalkulačky den měsíc a rok a vyjede ti fáze.- při režimu nastavení času, mam v horní části dipleje takovou "hvězdičku" - když zmáčknu tlačítko napravo nahoře (split-reset) tak se "hvězdička" zvětší - co to je? - když chci nastavit longitude a lunitial interval - jaké mám dát hodnoty pro čr? - pro čr je UTC (pro nastavení DST) +2? - nějak nechápu v menu TIDE/MOON - jestli chápu dobře tak je to zobrazení fáze měsíce - jak je to správně nastavené pro čr? - odpočet jde jen od 24 hodin?
Z. Paul Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 No myslím si, že je to jinak, ale možná žiji celou dobu v bludu a to jak při chytání ryb,které mají s měsícem dost společného tak i při nastavování fáze měsíce na mechanických hodinkách. Jednou za 29.5 se měsíc nalévá a je takzvaně nový měsíc a přes to nejede vlak http://www.topperjewelers.com/watches/ball/moonphase_guide Tady máš návod a vysvětlení. :-) Plus jsou v tom textu další odkazy kam zadáš do virtuální kalkulačky den měsíc a rok a vyjede ti fáze.Děkuju za odkaz, pročtu si to
long Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Jo a tady je něco pro nevěřící Tomáše.Docela si mě člověče s těmi otázkami dostal a to tady normálně většinu informací hodně filtruji. :-) http://fullmooncalendar.net/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Tak už jsem asi na všechno přišel děkuji všem za pomoc at již tu, nebo prostřednictvím SZ
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.