Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě uka jaké kapesní hodinky to máš, ať se pokocháme.

A stojámek si můžeš i vymyslet a vyrobit sám, fantazii ani materiálům se meze nekladou.

Jen jako zajímavost přidám, že z většiny kapesních hodinek jdou udělat "kyvadlové hodinky". Když se hodinky zavěsí na dostatečně tenký háček a rozkývou se, a když se podaří sladit kyv hodinek s pohybem setrvačky, tak i ta malá energie setrvačky udrží hodinky v trvalém mírném kývání, dokud nedojde pero. Jen to hodinky silně zpomalí, takže nejdou použít jako ukazatel času. Je to prostě jen taková zajímavost a upoutávka pro oči. Ale na mě to má i zajímavý vedlejší účinek, který si neumím vysvětlit - když takové kývající se kapesní hodinky pozoruju déle, tak je mi z toho špatně :)

Odesláno

su to cenovo skor bezcenne Lanco, no ja som uz stvrta generacia v mojej rodine co ich vlastni. je to taka mala spomienka na otca, ktory zomrel este ked som bol maly...

hodinky chcem mat na pracovnom stole aj ako casomerac, takze "kyvat" s nimi nebudem :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

hmm, ked tak nad tym premyslam, tak by som to ozaj mohol skusit s vlastnym dizajnom. stareho dreva sa mi doma vala dost takze nieco vhodne by som mohol najst... ak sa zadari tak vysledok postnem aj tu..

• po měsíci...
Odesláno

vzhladom na to ze som lama a vysral som sa na vlastnu vyrobu tak ten stojan stale nemam... poprosim dalsie rady a prizvukujem ze hladam nieco triezve, jednoduche a ak by sa to dalo zavesit na stenu, tak by to bol pekny bonus :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...