Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 8. 2013 v 15:31, YPO napsal:

.... kdopak asi bude cílová skupina ? podle barviček děti ..... ty to asi nezaplatěj ..... takže velký blbouni :helpsmilie:

Ber to tak, ze mezi "swiss" hodinari je plno tech, kteri sve hodinky hodi do takoveho infantilniho :shit:  modu, ze by se jeden az lekl. A o barvickach pro detska by se tu dala vest dlouha diskuse a ukazat plno prikladu fleko-barvo-strakato-hruzach od mnohem vyznamnejsich hodinaru nez je malej Fortis.

Mno, blbounu je po svete dost, tak kdyz si kazdy koupi svoji barvu, budou z prodeje prachy... a treba se konecne u Fortsu hne nejaky vyvoj noveho pouzdra ci strojovny.

Nerikam, ze bych byl "barvickova" cilova skupina, pro ktere tyto zlutaci jsou a koupil je. Me tyhle yellow fortase nejak nevadi a po delsi dobe zase model, u ktereho me pri pohledu na ne nestoji vlasy hruzou ci nevericne cumim... zvlate  modely od doby, kdy Fortis vyrukoval s Flipperama a nasledne vymyslel jednu hruzu za druhou.

Odesláno

Zubatice je zaujimava, da sa tym vyrazne odlisit od konkurencie a mozno vytlacia Festinu z Tour de France  :lol2: . Toto rozhodnutie sa mi paci. Tieto zlte su tiez zaujimave, musime si uvedomit, ze nevidime vysledky prieskumu trhu a iste to nerobia iba koli co najlacnejsej inovacii. Skor mi u Fortis vadi iny trend, pomaly budu hodinky z beznej produkcie vacsia rarita, ako limitky. Tolko limitiek asi neprodukuje nikto s porovnatelnym predajom v danej cenovej kategorii. A urcite nepovazujem za limitku bezne hodniky, kde je laserova potlac Gagarina na dynku a na boku puzdra cislo. Kamos take po druhej reklamacii a oprave prestal denne nosit, lebo Gararin sa vzdy zmazal po mesiaci denneho nosenia.

V ramci inovacie neverim v zmenu strojceka, ale mohli by vyhodit von Ti s DLC povlakom a znovu oprasit carbon cifernik. 

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

za mna ee... bud som zvyknuty na klasiku, alebo je klasika jednoducho aj objektivne lepsia... hlavne ten mix zlto bielych indexov a cisel mi nereze...

• po měsíci...
Odesláno

Na žluté nechrona jsem koukal cca před 3 týdny v koscomu. Ta žlutá tam je jako pěst na oko :wacko:.  Minimálně se to bije s hlavními bílými indexy, trojúhelníkem a ručičkami. Luneta tomu taky nepřidává.

Kdyby alespoň nechali celý cifr v bílé, žlutou vteřinovku a dejme tomu žlutou lunetu. V této kombinaci ale za mě rozhodně NE  :sad01_anim: . Stará dobrá bílá klasika s oranžovou vteřinovkou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...