watchkrist20 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Dobrý den, vedel by tady někdo určit model a originalitu hodinek Rolex podle špatných fotografii pouze ze předu ? Děkuju všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 To mi příjde jako patek philippe za 1500,- v bazaru na francouzské Kolik za ně někdo chce 2000 ?
Frostie Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 navrhuji před nákupem dražších hodinek prostudovat alespoň černobílé katalogy a internet, toto okolo Rolexu ani nelětělo...
Návštěvník Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Tak ono obecně pokud někdo prodává hodinky s touhle kvalitou fotek, tak proč to vůbec řešit. Navíc předpokládám, že to bude za směšně nízkou cenu a to by mělo jako identifikace asi stačit ne ?
jankoxxx Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 krasny fake, najviac mi ucarovala korunka
Mirek Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Až narazíš na originál Rolexky, název modelu zpravidla vyčtěš z ciferníku.. Tady by to byly Oysterdate Precision, pokud by se ovšem nejednalo o nepovedenou repliku..
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Rolex by Elton hodinarska? to pouzdro mi pripomina diplomaty...
tmoris Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Nesmysl, rozumite tomu jako koza petrzeli. Tohle jsou raritni Rolex Turn o graph ve verzi small crown bez crown protectoru Sent from my HTC using Tapatalk
Návštěvník kupec Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Áno, máš pravdu sú to Rolex Turn o graph, ale fejk jak hovado........
vendaf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Nechápu, jak tohle někdo vůbec může řešit. Souhlasím s názorem, že luneta připomíná Diplomaty.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.