lucid Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Naprosto bezproblémový obchod, platba obratem. V úterý večer domluveno, ve čtvrtek vše vyřízeno, a to přes pošťáka. Za mne palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 diky moc za pokec i obchod, rychla domluva, bezproblemovej prubeh, proste pohoda jazz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Bezvadná a rychlá komunikace, okamžitá platba. Moc díky za obchod a všem vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Za mě neutrální hodnocení. Velmi ochotně a rychle jednal, vyhověl všem požadavkům z mojí strany, nicméně stav hodinek byl o něco horší než jejich popis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Teď jsem si toho tady všiml. Za mě popis, který jsem uvedl sedí, budu kontaktovat kupujícího Kdojinej, že může hodinky vrátit. Jinak myslím, že by bylo rozumnější domluvit se na vrácení hned a neplevelit mi to tady. Příště při prodeji raději jen osobka, rád bych se vyhnul podobným hodnocením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Jinak pro pořádek, kupujícímu jsem nabídl vrácení peněz, čehož nevyužil, ale pro příště budu raději prodávat jen při osobním setkání. Dá se pochopit, že pro někoho můžou být hodinky v super stavu a pro jiného ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se