marsimx Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Zdravim a diky za dotaz, s velikosti hodinek jsem maxilne spokojen,na ruce sedi jak maji a nikde neprekazeji. Vzhledem k tomu,ze jsem prodal sve Archimede Pilot Chrono, jsou omegy ted me jedine hodinky. Nosim je tedy kazdy den a pro vsechny prilezitosti.Na origo tahu jsou velmi univerzalni a jeste se mi nestalo,ze by se k nejakemu outfittu nehodily, ci snad ze by se nevesly pod rukav. Jestli nekdy dalsi hodinky tak urcite speedmastery....Také ja Tebe zdravim a moc dekuju za info. At slouzi a delaji stale radost!
Návštěvník kupec Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Vyzerajú fakt super, gratulujem......
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Sice trochu pozdě, ale připojuji se ke gratulacím- PO jsou podle mě už naprostá klasika, sice nemají takovou historii jako jiné kousky, ale to se postupem času určitě změní.Jinak co se týče vlásečnic na sponě- doporučuji to neřešit (i když chápu, že u nových hodinek je to složitější), dřív nebo později si na to zvykneš...a když ne, tak jak psal seamaster- houbička to jistí, je to opravdu jednoduchý a nemusíš se toho bát Upraveno 12. září 2013 uživatelem sashator
deewy Odesláno 22. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Po delší době přidám dvě fota ze včerejška, chtěl jsem dávat do topicu "Co máte právě na ruce", ale než se k něčemu dokopu, tak ji vždy druhý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Pekne barevně sladene :-)PO v téhle konfiguraci se mi líbí cím dal více
Jsilver Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Gratulace velika, mam je take a skoro porad na ruce. Dokup jeste origo gumu a budou dokonale
Denjl Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 vypadají bomba s origo gumou budou taky bomba.....
JohnyB Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 ty jsou fakt nádherný a přesně takové jsou právě mou další metou po Omega PO 42 2500 s kaučukem :-)
Peter78 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Gratuluji! Jsou to mega suprove potapky.. pro me osobne jedny z nejpovedenejsich hodinek. At slouzi a delaji radost!
Rolficzech Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Ta oranžová to pekne osvěží... Dobra volba!
ejkej Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Gratulujem Pre mňa sú to tiež dream watch. Rovnako 42 mm v oranžovej kombinácii. Snáď raz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se