mrakodrap Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Od začátku do konce obchodu vše na jedničku. Super komunikace, dohoda, vstřícnost. Mohu jen doporučit a budu se těšit někdy na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Perfektní obchod, super komunikace, výborné hodinky. Lépe už to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Vše perfektní, velmi solidní člen. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Vše na jedničku. Férová komunikace, super jednání, hodinky mi přivezl až domů. Leoši diky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Pridavam se do rady spokojenych kupujicich. Dekuji za nakup a vsem mohu jednoznacne doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Asi mám štěstí nebo je to obecné pravidlo,ale na Chronomagu se setkávám pohříchu pouze s gentlemany a seriozním jednáním. To bezezbytku platí o PheniXovi. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Super jednanie a super nozik mi pribudol vdaka Leosovi. Vdaka este raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ochota, vstřícnost, rychlost. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 100% Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 potvrzuji 100% díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Super spolupráce, naprostá důvěra. Byl jsem opravdu moc spokojený. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se