MaxT Odesláno 11. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2013 V 11. 9. 2013 v 16:36, YPO napsal: když to kapsu nebolí, tak je to asi jedno ...... s odstupem času si říkám, že jsem třeba ty PP měl vyzkoušet, než abych si kupoval desatery omegy, patery iwc, šedesátery fortisy, panerai............. a spoustu dalších hovadin ...... s tím časem a odstupem to jsou pořád a jenom blbý hodinky, který ukazujou čas a nikoho kromě majitele nezajímají *nicméně abych nebyl, off topic, tak gratuluji k hodinkám i k rozhodnutí Kapsu to bolí a moc. Kdyby nebolelo, neprodával bych s citelnou ztrátou jiné jen proto abych měl na tyhle a nečekal bych tak dlouho. Ale sny jsou od toho, aby se je člověk pokusil plnit. No a někdy to jde rychle a lacino, jindy zase pomalu a dráž.
Kazaam Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Jedno mě docela zajímá. Z tvé interpretace si nejsem jistý, jak je hodláš využívat...chceš ty krasavce nosit opravdu denně nebo se stanou klasickou víkendovkou na opatrné nošení a na denní drsný provoz necháš něco "levnějšího"?
MaxT Odesláno 11. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Hodlám je nosit, nosím je a nosit je doufám budu denně. Ostatně nic jiného mi ani nezbývá. Jiné nemám. :-)Pravdou ale je, že uvažuju o pořízení nějakých jiných pro případ, že bych se chystal podnikat něco, kde je vysoká pravděpodobnost že by tyto přišly k úhoně. Sice tyto situace příliš nehrozí, ale přeci jen, sichr ist sichr.Jinak je ale rozhodně hodlám nosit denně a přesně za tímto účelem jsem je pořizoval. I proto jsem vcelku klidně prodal jiné, jelikož tyto jsem vybíral jako jedny jediné na každou příležitost.Většinu života trávím ve své kanceláři, ložnici a nebo v autě, riziko tedy není vysoké. :-)V létě se s nima míním koupat v bazénu i v moři, prostě se chovat normálně. Kdyby tomu tak být nemělo, byly by mi k ničemu a rychle bych se jich zbavil.
F.B. Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 I ja sa pridám. Práve si si nasadil na ruku jedny z mojich absolútnych dream watch :-)Som rád, že sem postuješ fotky, lebo tak skoro sa k nim bližšie nedostanem, alebo skorej sa k nim ani nikdy bližšie nedostanem.A i preto mám rád Chronomag, lebo sú tu ľudia, ktorí sa k našim snom dostanú, a dokážu sa s nami o ne aspoň trošku podeliť. Poriadne si ich uži i za mňa, a dávaj na ne pozor .-) F.
tmoris Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 V 11. 9. 2013 v 21:45, MaxT napsal: Jinak je ale rozhodně hodlám nosit denně a přesně za tímto účelem jsem je pořizoval. I proto jsem vcelku klidně prodal jiné, jelikož tyto jsem vybíral jako jedny jediné na každou příležitost.Většinu života trávím ve své kanceláři, ložnici a nebo v autě, riziko tedy není vysoké. :-)V létě se s nima míním koupat v bazénu i v moři, prostě se chovat normálně.Kdyby tomu tak být nemělo, byly by mi k ničemu a rychle bych se jich zbavil. presne tak! kupovat hodinky, o ktery by se clovek bal pri kazdy prilezitosti je na hovno.. a vymena za druhe obycejnejsi pri sekani drivi je taky rozumna vec..
StefanM Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 V 11. 9. 2013 v 21:45, MaxT napsal: Pravdou ale je, že uvažuju o pořízení nějakých jiných...Clovek asi nikdy neprestane premyslat o niecom dalsom... Gratulujem k tomuto kroku, hodinky musia byt perfektne spracovane a z toho by som mal ja najvacsiu radost. Viem si predstavit moment, ked ich niekto dostane po tebe, taka hrdost na predchadzajucu generaciu. Ja som to zazil s Primkami po pradedkovi, maju v sebe pribeh.
Jumbo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Volba nápisu na ciferníku je skvělá, u tradičních hodinářských značek už cesta nahoru nevede. Gratuluji.Je vidět, jakou správná značka umí zvednout vlnu zájmu, i když jde o jednoduchý model. Něco podobného jsem nedávno čekal u IWC s věčným kalendářem KK, které v chlubírně byly, ale bylo to podstatně slabší.
vendaf Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Můžu se zeptat, jestli už jsi měřil jejich přesnost?
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Změřil jsem právě teď. Od pátku ráno, tedy v podstatě za týden + 2 sec.
gougy Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 20:32, MaxT napsal: Změřil jsem právě teď. Od pátku ráno, tedy v podstatě za týden + 2 sec.To "celkem ujde" tak jen tak dál
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 No UN byly lepší. :-)Problém je, že u PP nejde zastavit sekundovka. Takže minulý pátek ráno jsem je nastavil -15 sec. oproti přesnému času a teď jsou -17 sec. Aha teď mi došlo že se o 2 sec. vlastně opozdily a ne předběhly.
montemar Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 11. 9. 2013 v 21:56, F.B. napsal: A i preto mám rád Chronomag, lebo sú tu ľudia, ktorí sa k našim snom dostanú, a dokážu sa s nami o ne aspoň trošku podeliť. F.+1 ... hezky formulovano... ... tak ja bych se k necemu takovemu treba rad dostal... pokud a) nebudu uz v te dobe, kdy bych si to mohl dovolit, par sahu pod zemib ) se za 10-15 let nezvedne cena vic, nez o beznou rocni svycarskou inflaci maxT: tak me napada, nezjistoval jsi vyvoj ceny rekneme v horizontu -10let? je to srovatelne s R, nebo snad lepsi...
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 20:32, MaxT napsal: Změřil jsem právě teď. Od pátku ráno, tedy v podstatě za týden + 2 sec.To "vcelku" ujde, minuta a třičtvrtě za rok, to je opravdu můžeš seřizovat jenom při změně času
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 20:51, montemar napsal: +1 ... hezky formulovano...... tak ja bych se k necemu takovemu treba rad dostal... pokud a) nebudu uz v te dobe, kdy bych si to mohl dovolit, par sahu pod zemib ) se za 10-15 let nezvedne cena vic, nez o beznou rocni svycarskou inflaci maxT: tak me napada, nezjistoval jsi vyvoj ceny rekneme v horizontu -10let? je to srovatelne s R, nebo snad lepsi...Žádný vývoj jsem nezjišťoval, popravdě ani nevím jak. V 12. 9. 2013 v 20:53, sashator napsal: To "vcelku" ujde, minuta a třičtvrtě za rok, to je opravdu můžeš seřizovat jenom při změně času No nechvalme dne před večerem. Zatím je mám týden. Ale nadějně to vypadá. :-) A ještě jednou děkuji moc všem.
tmoris Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 aha to cumim, ten strojek nema hacking??
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 21:39, tmoris napsal: aha to cumim, ten strojek nema hacking??Nemá a Nautily taky ne. Prodejce mi tvrdil, ze u high labelu je to standart, ale jestli kecal nevim. Kazdopadne mi dal do ruky nové Nautily a tam to taky nešlo. A někdo tady z fóra mi říkal, že nejvyšší řady Zenith to taky nemají.
tmoris Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 ja si vzdycky presny cas serizuju podle atomovek zamacknutim korunky v danou vterinu. tak to si ted zacnu vic vazit te moji stredni delnicke tridy s hackingem ala rolex a iwc
MaxT Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 - Do minulého týdne jsem to dělal stejně. Teď si pustím aatomovky a snažím se co nejvíc přiblížit a pamatovat si kolik byla odchylka. Ale prý je to fakt normální. Jeden velmi znalý člen fóra mi to potvrdil a říkal že je možnost sekundovku zbrzdit otáčením korunky do protisměru, ale prý to strojkům úplně nesvědčí.
gougy Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Jj, spousta High Endu nemá hacking a Pateky tuším žádné. Kdesi jsem četl odpověď na tuto otázku: "If we wanted our watches to hack, they would."
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.