sharz Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Zeitwinkel 273° Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
Sorbus Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 (upraveno) Krásné hodinky, díky za info. Díval jsem se na jejich stránky. Zeitwinkel dělá opravdu povedené kousky, které vybavuje vlastními kalibry s rezervou chodu 72 hod. Mezi jejich midsize modely o průměru 39 mm bych si uměl vybrat. Cenově bohužel začínají na 5,850 EUR, což není málo, ale kvalita a technická úroveň tomu zřejmě odpovídají. Upraveno 11. září 2013 uživatelem Sorbus
cigi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) joj, to je povedený decentní kousek !! Snad až příliš decentní pro mne. Upraveno 12. září 2013 uživatelem cigi
Mapo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ten ukazovateľ rezervy sa mi tam akosi nehodí, je to také ako keby to tam nepasovalo...
cigi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Musíš to vidět takhle : kroužek, obdélník, trojůhelník - kompletní sestava Navíc je rezerva k dlouhochodému automatu kurňa praktická !! Jsou fakt skvělý.
McStinger Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ten ukazovateľ rezervy sa mi tam akosi nehodí, je to také ako keby to tam nepasovalo... Ja som naopak usúdil, že majú dosť vyvážený ciferník a indikátor rezervy náťahu je z tých podarenejších
Mapo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 EEE, ani zo všetkým mojich pohľadov, ani ako komplet zostava ani ako vyváženosť. Biely ciferník je lepší, možno keby bola na ňom tá stupnica rezervy biela a len čísla čierne ako na subsifer...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se