BrotHell Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Zdravím lidičky, na tomdle fóru se každý věnuje něčemu zajímavýmu, nejsou tu i nějací modeláři, barvíři atd?Přemýšlím, že bych pořídil nějaký airbrush tak uvítám každou radu. Díky
dieegoo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Ahoj, co by tě zajímalo? Já se do toho pustil loni, netušil jsem, jak moc mě to bude bavit a proto jsem do toho nechtěl cpát ani moc peněz. Skončil jsem u pistole Fendga BD-203 s 0.3mm tryskou a kompresor Berlan. Ten byl skutečně za pár kaček. Trochu jsem se bál absence tlakové nádoby, ale je to naprosto v pohodě - kompresor je tichý, takže i když běží při stříkání stále, neotravuje to, tlak nepulzuje - pro hobby foukání naprosto postačující záležitost.
BrotHell Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Přemýšlím, co koupit, takže budu rád, za každou radu. Budu barvit především modely pro wargaming. Většinou jsem četl, že se nevyplatí koupit si nějakej levnější airbrush ale jít rovnou do něčeho profi. Tak jaké jsou zkušenosti lidí odsud
TomCZ Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Ahoj, Fengda o které píše dieegoo by na ten účel měla stačit a kompresor pak podle finančních možností...je to hodně o rukách
pandice73 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 To není ani asi ani tak o rukách.....je to hlavně o těch lidičkách,to každého zaujme.,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se