Tclaw Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Já je mám a jsem s nima spokojenej. Kupoval jsem je zánovní, ještě trochu bláznila přesnost, ale teď se to ustálilo.... Kolik ti to dělá?
Wanderer Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 vteřinovka necuká a momentálně jsem na cca 3s/denně, ale zas tak detailně to nesleduju. Jediné, co mi trochu vadí, je slabší rezerva nátahu...
Tclaw Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 vteřinovka necuká a momentálně jsem na cca 3s/denně, ale zas tak detailně to nesleduju. Jediné, co mi trochu vadí, je slabší rezerva nátahu...Jak to? Všude jsem o téhle miyotě četl, že rezerva je až 45 hodin?
Wanderer Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Já jsem to přesně neměřil, ale vydrží o pár hodin míň než moje Steinharty. Jinak já vyčetl, že pouze 40h, což by odpovídalo... Obden se dají nosit v pohodě.
Tclaw Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Já jsem to přesně neměřil, ale vydrží o pár hodin míň než moje Steinharty. Jinak já vyčetl, že pouze 40h, což by odpovídalo... Obden se dají nosit v pohodě.Díky za odpovědi a info. :-) 40 hodin je pro mě dobrá výdrž, své Orienty (rezerva cca 36 hodin) teď taky nosím obden, než si pořídím natahovač...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se