martin3333333333 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Zdravím Dnes jsem sehnal tyto hodinky, avšak nejsou v chodu a dosti rezavé Chtěl bych se zeptat zkušenějších zda by bylo možno je nějakým způsobem uvést zpět do chodu - jestli se to vůbec vyplatí. Třeba by se tu našel někdo kdo by je dal dohromady. Hodinky mi dělají radost, určitě je nechci prodávat nebo něco podobného. Jen bych byl rád, kdyby zase hezky tikaly... Děkuji za reakce a omlouvám se za nové vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Tvoji radost chápu, ale tohle bohužel zprovoznit nepůjde. Ale asi by šlo vyměnit celý strojek. Edit: No a nejjednodušší řešení je shánět hodinky v lepším stavu. A pokud možno rovnou v chodu, z takových je radost největší. Upraveno 19. září 2013 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 19. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Dobře, děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Myslím, že rozchodit by se to dalo... Ale nemá to smysl, co se techniky týče. Strojek má jenom 4 šutry - je to jeden z nejnižší třídy strojků. Ale jinak to byly hezké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiestatus Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jaký je průměr strojku? Na Aukru bys nejspíš mohl podobný strojek sehnat a zbytek je jenom o hodinářovi a tvé investici. Ten ciferník je v pěknym stavu, toho by byla škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Nevím jestli jsem to změřil dobře, měřil jsem nejširší průměr který je hned pod ciferníkem a vychází mi to na nějakých 40,5 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 V 24. 9. 2013 v 17:25, Maiestatus napsal: Jaký je průměr strojku? Na Aukru bys nejspíš mohl podobný strojek sehnat a zbytek je jenom o hodinářovi a tvé investici. Ten ciferník je v pěknym stavu, toho by byla škoda.Vybodni se na to, průměr strojku může být sice stejný, ale může být jiná třeba jeho výška. Mám několik hodinek s podobnými stroji, ale nejdou mezi sebou přehodit. Hodinky si někam ulož na památku a spíš si pořiď jiný, funkční. Výjde tě to levněji a bude to jednodušší. Věř mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Pravda...strojek bych sám nekupoval, natož na Aukru kde nevím jestli by to pasovalo. Každopádně jsem je vyčistil - už nejsou rezavé a ty zelené fleky jsou už taky pryč Takže vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Počkat, tos čistil i ten strojek? A čim? No, je fakt, že se na tom už asi nic vic zkazit neda :-P... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se