jurryk Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Seiko Monster a Spiderco Endura jsou dvě úžasné hračky,co se hledaly,až se našly.Zkloubit tyhle dvě věci,ke každodennímu nošení mohu všem příznivcům těchto hodinek jen doporučit.Nůž svým tvarem a plochou,lze za klip zasunout do přední kapsy kalhot a vy díky jeho zaoblenosti a placatosti o něm ani nevíte-stejně jako o Monsterách,které taky dokonale padnou na ruku.Na noži mi pro maximální dokonalost chybí oranžový nylonový kousek lanka.Snad ho někde seženu??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jurryk Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Měl bych tu na vás jeden dotaz,je možné,že tu již proběhnul,ale nenašel jsem ho.Na mojich Monsterách na ciferníku u šestky není např.made in malaysia,ale z obou stran jen čísílka-víte prosím někdo,co znamenají??????Děkuji za případnou odpověď!
jurryk Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2013 A dotaz by byl ještě jeden-co znamená -statut varování-nejsem si vědom,že bych něco provedl?????Snad jen ty blbý dotazy....
USER47 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 1) U tý šestky bude jedno z těch čísel asi 7S26, to je typ strojku. U toho druhýho čísla si nejsem jistej, nejspíš označení cifru či tak něco. 2) Link na status varování má u profilovky každej, nic to neznamená. Když to rozklikneš, teprv uvidíš, zda ti bylo nějaký varování uděleno či ne:).
People Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 a ako to krasne ladi. Maskac a oranzovy cifernik. mal si si kupit cierne.
jurryk Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Nejprve pro People! Hele,co máš proti oranžový!!! Vystřídal jsem různý ciferníky u citizenů,oranžovej jsem nikdy neměl a černej mě nudí,krom toho to jsou potápky,tak proč ne orange
jurryk Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Pro User47- díky za objasnění! Rozkliknul jsem ten status a je prázdný. Jinak s těmy čísly jsi měl pravdu-kouk jsem na ně pod lupou a nalevo je 7S26 a napravo 2044 R 2-to by mohlo být označení výroce,či státu????
TomasH Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Spis vidim blbost davat takovehle tema sem mezi seika, kde alespon ja hledam ruzne informace o dane znacce a ne ze se "hodi" k nejakemu nozi. Verim ze by si nalezl daleko prihodnejsi sekci zdejsiho fora...
jurryk Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2013 pro Thomas: to tě zcela chápu,byl to jen nápad.Neboť já měl dřív ten nůž a titanky a protože hodinky i nůž mám denně u sebe,tak mi ty titanky k tej oceli moc neladily a to nemluvím o touze mít automaty.Tak třebas tebe to neoslovilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se