t2 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Tak jsem se byl juknout na výstavu a co jsem tam viděl mě doslova rozsekalo! Podívejte se na obrázkách. Kdo z vás věděl nebo jen ve snu tušil že Prim kromě LCD digitálek pracoval na LED digitálkách? Chíli jsem si pěkně pokecal s Accutronem a dozvěděl jsem se že Prim měl vyvinout pozdro a modul měla vyvinout Tesla vlastníma silama. Nakonec zůstalo jen u dvou prototypů pouzder a modul žádný. Kromě tohoto prototypu byla na výstavě vidět prodejní verze LCD a pár historickejch quartzů a prototypový ladičky.Digitálky jako druh jsou skoro na vymření, ale letos ješte ne. Postaral se o to Timex :Taky jsem viděl konečně LED nástěný hodiny řízený signálem:na závěr pěkný anadigi od Tissotu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 paráda! Ty LED nástěnný mají v Českém rozhlasu už asi 15 let, samozřejmě řízené DCF 77. Kolik stojí, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ty wogo, LED Prim, i to prázdný pouzdro by bylo super mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 A to byla výstava Accutronových sbírkových pokladů, nebo tam jen byl náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Accutron tam nebyl náhodou, on je zaměstnanec Eltonu. Taky je to velký fanda do ledkovejch hodinek. Na výstavě byly kousky co patří Eltonu. Ale ten druhý prototyp prý má Accutron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se