Plina Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Dobrý den, vzhledem k tomu, že je to zde můj první příspěvek/dotaz, tak stručně o sobě něco prozradím. K fóru jsem se dostal víceméně někdy před rokem, kdy jsem vybíral nové hodinky. Nevím, zda mám být vděčný, ale otevřel se mi úplně jiný svět. Naštěstí mi rekonstrukce bytu zabrala v posledním roce skoro všechen čas i peníze, takže nebyl čas na moc velké chrono vymýšlení. Ale teď už pošilhávám po hodinkách na denní nošení. Zatím to vypadá na pilotky Archimede, teda pokud nenastane nějaká významná událost, kterou bych si zdůvodnil nákup pilotek od Sinn. Tolik úvodem, teď k dotazu. Před cca třemi lety jsem pořídil přítelkyni k Vánocům Suunto Lumi. Nicméně plastový řemínek k nim je snad to nejhorší, co jsem viděl. Resp. nejméně trvanlivá věc. Zatím spotřebovala 3 a všechny praskly skoro stejně. Je zde sice nějaký reklamační proces, ale neustále běhání a dohadování o reklamac prasklého řemínku nás nebaví. Nehledě k tomu, že je problém tyto řemínky sehnat v jiné než černé barvě a i ta se zřejmě pomalu vyprodává. Vzhledem k nestandardnímu provedení úchytu tohoto řemínku k pouzdru asi nelze použít jiný řemen, nebo se pletu? Neřešili jste náhodou někdo podobný problém a dobrali jste se k něčemu? Až na ten řemen hodinky fungují spolehlivě a přítelkyni se stále líbí (možná i proto, že neustále leží zavřené v šuplíku, protože je není na čem nosit:-)).Díky za případné náměty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se