Ronin13 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Gentlemani, při brouzdání aukrem jsem náhodou objevil tyto hodinky, nejsem si jistý, ale zdá se mi, že by se mohlo jednat o Longines ktere byly určeny pro piloty za první republiky. http://aukro.cz/vojensky-chronograf-letecke-panske-nar-hodinky-i3566567765.html#tabsAnchor co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Gentlemani, při brouzdání aukrem jsem náhodou objevil tyto hodinky, nejsem si jistý, ale zdá se mi, že by se mohlo jednat o Longines ktere byly určeny pro piloty za první republiky. http://aukro.cz/vojensky-chronograf-letecke-panske-nar-hodinky-i3566567765.html#tabsAnchor co myslíte?Tohle podle mě nejsou Longiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 (upraveno) Tohle se taky dělalo? To je nějakej bastl, ne?Ed: A jak píše kolega nade mnou, Longines určitě ne. Upraveno 29. září 2013 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 ten remen sa mi zda novy a k hodinkam nepatri (nedavno som taky zhanal resp. este zhanam)...a hodinky? nemyslim si ze su to longa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Asi nejsou, chtělo by to vidět detailnější fotku strojku, možná to je nějaká samo-domo předělávka, kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Podle mě to nejsou Longiny - mají jiné pouzdro - vnitřek pouzdra je taky úplně jiný. Navíc je tohle jednotlačítkový chronograf - monopuhser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Longines to nejsou kazdopadne,myslim si,ze monopusher ani nedelali,ale jistej si nejsem.Strojek,pokud dobre vidim,neni signovanej,takze to muze bejt prakticky cokoli,tech firem bylo mraky.Ale stav pomerne peknej,to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se