Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci,

chtěl bych sobě a manželce udělat radost a příští rok vyrazit na Wimbledon. Jelikož vím, že se tu určitě několik fanoušků vyskytuje, zkusím proto požádat o rady a nejlépe zkušenosti se sháněním lístků. Už mám za sebou několik sportovních akcí tohoto typu, ale vše šlo v pohodě přes net zajistit a zarezervovat. Bohužel Wimbledon je v tomto hodně specifickej a těch možností není mnoho- loterie (ale ta prakticky nepřichází v úvahu, jelikož jsem trochu časově omezenej a nejsem si jistej jestli mi umožní žádat o dva lístky najednou), zájezd (tam bych případně potřeboval nějaké reference), pak ještě vstupenky přes Wimbledon debenture, ale to už jsou herdy. Samozřejmě bych si ještě v den zápasu mohl jít stoupnout do řady, ale na to zaprvé moc nejsem a jelikož tam v červenci chceme jet jenom kvůli tenisu, tak by se případný nezdar trochu prodražil.

Pokud tedy někdo má zkušenosti, budu rád za jakoukoliv radu

Odesláno

Kluci, díky za odkazy, všechny jsem si tak nějak už projížděl. Přiznám se, že bych to nejradši řešil soukromou cestou- tzn. pouze nákup lístku a vše ostatní bych si zařídil sám. Každopádně zkusím nějakou z těch cestovek kontaktovat...ale jsou to docela herdy, ještě zkusím zjistit více o té loterii

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...