Jump to content

Recommended Posts

Posted

V poslední době ke mně promlouvají hodinky od značky, která dělá skoro všechny hodinky ve svým na mě až moc elegantním dizajnu, většina jejich modelů se mi vůbec nelíbí, ale tyhle bych chtěl. Navíc je v nich zajímavý "vlastní" strojek na základě Lemania kalibru, který Ebel kompletně předělává (a předělaný mj. prodává zpátky Breguetu).

user posted image

user posted image

user posted image

Posted

mozna se pletu ale tyhle hodinky jsem mel a byl v tom zenith el primero stroj......urcite ne lemania ale mozna se pletu...

tyhle jsem mel.....http://cgi.ebay.de/EBEL-Chronograph-EL-PRIMERO-in-Stahl-kpl-Zubehoer_W0QQitemZ110049989573QQihZ001QQcategoryZ49248QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

Starší modely Ebel chronografů používaly cal. 134, což byl mírně upravovaný strojek Zenith El Primero. V roce 1995 dokončili vývoj cal. 137 na základě strojku Lemania 1352, který je používán ve všech současných chronografech Ebel. Docela zajímavý je, že v rámci úprav se Ebelu podařilo snížit výšku strojku z 8,2 mm na 6,2 mm.

Guest Diskutér
Posted

Velmi kvalitně vsazený řemínek do tělesa hodinek. Ebel... to je vlna velmi distinguované rozkoše. To je nadstavba stylu, to je aristokracie něhy... Pískované tělo, berevným zvýrazněním subdialů posunuté z milosti čisté krásy ke sportovnímu vyznění... dokonalá práce. Vždy budou nádherné, vždy se na nich zastaví pochled. A nejen tvůj.

P.S Jsou to hodinky pro velmi oduševnělé lidi. Žádnej cirkus Kludský...

Posted

Velmi kvalitně vsazený řemínek do tělesa hodinek.  Ebel... to je vlna velmi distinguované rozkoše. To je nadstavba stylu, to je aristokracie něhy...  Pískované tělo,  berevným zvýrazněním subdialů posunuté z milosti čisté krásy  ke sportovnímu vyznění... dokonalá práce.  Vždy budou nádherné, vždy se na nich zastaví pochled. A nejen tvůj.

P.S Jsou to hodinky pro velmi oduševnělé lidi.  Žádnej cirkus Kludský...

Dikutére, ty jsi sám cirkus Kludský a možná jsem tě právě odhalil jako pana Kludského, svojí slovní onanií se deklasuješ na pouťového vypravěče vymyšlených mord příběhů a rádoby květnatou řečí na znalce ,,Pravého,, chrono světa, kterým ovšem nejsi. Vím, že tě neustále ve snech pronásleduje ta čmoudící avie a zdvižený prostředníček pána v Bentley GT, ale tento příběh již skončil, proto se vrať k nám obyčejným lidem do reality...

Guest Diskutér
Posted

Velmi kvalitně vsazený řemínek do tělesa hodinek.  Ebel... to je vlna velmi distinguované rozkoše. To je nadstavba stylu, to je aristokracie něhy...  Pískované tělo,  berevným zvýrazněním subdialů posunuté z milosti čisté krásy  ke sportovnímu vyznění... dokonalá práce.  Vždy budou nádherné, vždy se na nich zastaví pochled. A nejen tvůj.

P.S Jsou to hodinky pro velmi oduševnělé lidi.  Žádnej cirkus Kludský...

Dikutére, ty jsi sám cirkus Kludský a možná jsem tě právě odhalil jako pana Kludského, svojí slovní onanií se deklasuješ na pouťového vypravěče vymyšlených mord příběhů a rádoby květnatou řečí na znalce ,,Pravého,, chrono světa, kterým ovšem nejsi. Vím, že tě neustále ve snech pronásleduje ta čmoudící avie a zdvižený prostředníček pána v Bentley GT, ale tento příběh již skončil, proto se vrať k nám obyčejným lidem do reality...

Mám trochu problém sledovat tvé urputné myšlénky a vůbec nechápu tvou motivaci činit tu nějaké pokusy o psychologické rozbory osobnosti kolegy, který se vyjádřil ke snímku hodinek EBEL... Nepřeháníš to? Takže - vraťme to k předmětu vlákna, totiž k těm EBEL. Co o nich soudíš, midlochu? Že ti připadají nudné, nijaké. Vsadím sklíčko od Speeďákovo primek.

Posted

nelibi se mi tam ty srouby, nelibi se mi barevna kombinace a moc neprozivam tvar pouzdra. z elegantnich hodinek preferuji cisty design typu stowa antea, prim 40, omega aqua terra, grand seiko, rolex oyster day date, atd...

Posted

Tvar pouzdra a šrouby jsou ovšem "ochrannou známkou", bez nich by to už nebyl Ebel. Sám bych si je na ruku nedal, ale uvažuju některý dámský model k narozeninám pro ženu (v quartzu) - to mi připadají v pořádku - designově povedené hodinky se sportovním nádechem.