bigsaly Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Zdravím, měl bych na zdejší členy, kteří mají Fortis B-42 Official Cosmonauts Chronograph, prosbu - můžete mi je zvážit, chtěl bych vědět jaký je rozdíl mezi ocelí a titanem. Osobně mám titanový a hmotnost mě docela překvapila, přešel jsem z tianovejch quartzovejch Citizenů a je to docela nárust. Díky Saly
georgejv Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 No, tak ono quartz strojek vs. mechanika je samo o sobe hmotnostni narust v radu nekolika nasobku puvodnich hodnot. A vzdyt je to prece fajn na ruce citit to zelezo (v tvem pripade Ti ) no ne?
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Souhlasím s georgejem, je dobrý cítit že máš něco na ruce. A že Fortis cítit teda je! Jinak Titan je sice luxusnější, dražší a možná i barevně zajímavější, ale pokud nemáš PVD úpravu, tak stačí ťukanec a je to hned vidět. Navíc poctivý železo jde případně rozleštit
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Jinak Pánové nevíte, jak se dá opracovat a uhladit Titan, když máte ťukance? Díky!!!
bigsaly Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Jo to by mě taky zajímalo, hodinky jsou v pohodě, ale tah už je od kacldivingu trošku jetej. Existuje nějaký pískování titanu či jiný druh povrchové úpravy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se