Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 2. 2014 v 20:21, Alexion napsal:

Uz som si ich vsimol vo vlakne co mate na ruke, ten zablesk cervenej lunety sa mi vryl pod kozu. Fajn ze si tuto kombinaciu vyskusal vyzera to super. S modrym cifernikom by to uz asi tak nehralo, darmo, cierne HCcka su velmi univerzalne. Este keby sa tak dali tie lunety doma menit, podla potreby by si mal s cervenou sportovy a s ciernou elegantnejsi look. Alebo je na tu lunetu sikovny grif?Odoslané z Nexus 5

Na výměnu bych si rozhodne netroufl( věřím, ze par lidi z fora by s tím asi ale nemlo problém). K modré si to taky nedokážu představit. Věřím, ze ten elegantnější "look" by udělalo nasazeni tahu. Zatím mne ta kombinace ale hodně baví.

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 19. 2. 2014 v 20:35, misoo napsal:

Radim sa medzi fanusikov tychto hodiniek! Optimalna velkost (tah by sa mohol zuzovat), proporcie puzdra, lunety a noziciek, a charakteristicky, okamzite rozpoznatelny cifernik, krasne zadne veko, luxusna wr, zafir, korunka so sexy ochranou... a ako ceresnicka, supr znacka s históriou za super cenu! :)

Pod všechno bych se podepsal s výjimkou korunky. Je sice krásná, ale hrozne vzhledem k jejich velikosti trci a obcas "překáží".

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem dneska zkoušek nějaký "makro" s kompaktem. :photo:  Ne, že by to vyšlo všechno, ale některé fotky mi udělaly radost.

Trochu jsem teď jenom nalomenej, jestli je nedat na tah. Ale tím, že tah si nechávám vyměnit u hodináře, tak to zatím odkládám  :guitar:

post-23339-0-20107700-1393610930_thumb.jpg

post-23339-0-90324300-1393610957_thumb.jpg

post-23339-0-54551500-1393610984_thumb.jpg

post-23339-0-39726200-1393611007_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...