Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 (upraveno) Po několikatýdenním hodinkovém půstu, kdy jsem přežíval na quartzkách, jsem narazil na tyhle bronzové krásky v limitované edici 2 ks pro ČR, celkem 20 pro svět. Nikdy předtim jsem bronzové hodinky neměl ani mě nejak nelákaly.Nicméně kdyz jsem je na stránkach Chronoshopu uviděl, bylo rozhodnuto. Provedl jsem rezervaci a za několik dní je přebíral z Kubsonových rukou. Naživo jsou prostě dokonalé. Šedý cifr, který háže zajimavé efekty, bronzové výrazné ručky, včetně vterinovky. Pěkně udělaná Steinhart plotna, no a samozřejmě bronzové pouzdro s masivní korunkou. Tato vůbec netlačí a hodinky se nosí velmi příjemně. K tomu přispívá i velice povedený řemen, od Steinhartu asi nejlepší co jsem viděl. Uvnitř tiká spolehlivý Unitas s několika úpravami na plotně, spíše kosmetického rázu, ale kouká se to na dobře. Celkově jsem s nimi moc spokojen a jsem zvědavý jak se bude časem pouzdro patinovat a měnit. Snad mi vydrží dlouho aniž by zamířily do prodejní sekce :-) Pár prvních fotek iphonem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2013 uživatelem Ondrej71
mlsoun1 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Ondro,jsou to krásné hodinky a v tom bronzovém pouzdru nemají chybu.Moc Ti gratuluji
Jsilver Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Bronzove pouzdro to se jen tak nevidi, za mne pekny
Ohm-Aztec Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Ondro, gratuluju! To je nějaký základní model steinhartího kalibru? Vypadají parádně!
Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Ondro,jsou to krásné hodinky a v tom bronzovém pouzdru nemají chybu.Moc Ti gratuluji Díky Marceli Bronzove pouzdro to se jen tak nevidi, za mne pekny Díky Ondro, gratuluju! To je nějaký základní model steinhartího kalibru? Vypadají parádně!Díky Luďku. Je to mírně upraveny Unitas Steinhartem - Steinhart ST1 Soigné. Plotna je jednodílná oproti bežné dvoudílné, a myslím ještě něco tam je trochu upravené, zeptám se Kubsona
Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Jeste par fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jsilver Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Hodinky super fotky take super. Cim to fotis?
Ondrej71 Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Díky :-) iPhone 4 Upraveno 27. října 2013 uživatelem Ondrej71
nividic Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Paradni rosada Ondro, moc se tesim na sraz. Dobre si pokupil!
Návštěvník dabelM Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Na stránkách výrobce jsou tyto hodinky s Unitasem vyprodané, do konce listopadu pouze vydodaji zaplacené objednávky. K desetiletému výročí vzniku má Steinhart vydat limitku Nav. B-Chrono. Bude to snad pouzdro z Bronzu ? Upraveno 27. října 2013 uživatelem dabelM
Ondrej71 Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2013 díky Paradni rosada Ondro, moc se tesim na sraz. Dobre si pokupil!díky , vypadají bombarďácky uvidime.. Na stránkách výrobce jsou tyto hodinky s Unitasem vyprodané, do konce listopadu pouze vydodaji zaplacené objednávky.K desetiletému výročí vzniku má Steinhart vydat limitku Nav. B-Chrono.Bude to snad pouzdro z Bronzu ? jeden night shot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladimír P. Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 ještě jednou Ondro gratuluji, vypadají zajímavě, těším se na ně na srazu, tak je prosím nezapomeň vzít
Ondrej71 Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 ještě jednou Ondro gratuluji, vypadají zajímavě, těším se na ně na srazu, tak je prosím nezapomeň vzít Díky Vlado, zkusím je nezapomenout :-)
Sedlin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Paráda! Další bronz! Budeš patinovat nebo je nacháš plesnivět samovolně?
Ondrej71 Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Paráda! Další bronz! Budeš patinovat nebo je nacháš plesnivět samovolně?Nechám tomu přirozený průběh :-)
Sedlin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Nechám tomu přirozený průběh :-)srabe
Rolficzech Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Hmm, jsou parádní. Měl jsem zálusk, ale než jsem si byl jistej, jsou fuč :-( Kdybys byl, Ondro, Brňák, platím kafe abych je viděl live...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 srabe Vole :-) přirozená cesta je dost často ta nejlepsi Hmm, jsou parádní. Měl jsem zálusk, ale než jsem si byl jistej, jsou fuč :-( Kdybys byl, Ondro, Brňák, platím kafe abych je viděl live...Mam za to ze druhy kus v ČR má Brněnský clen Dabel Jinak neni problem, az budu mit cestu dam vědet :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se