NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Limitka 25 kusů.Cena 499 EUR včetně daně.Personalizace za příplatek 90 EUR. Strojek z roku cca. 1950 (AS 1506), ručně dekorovaný.Průměr 38mm bez korunky, lug to lug 47mm.Sklíčko minerál, WR 50m.Šířka pásku 20mm. http://torsten-nagengast.de/projects/tnt-unicus-handengraved-watch-limited-to-25-pieces/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Vyborny,skoda jen toho mineralu,ale ten strojek je dobrej,pekna cena,parada.
Roman-ZA Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Mineral za 500E? Ako povedal kolega, velka skoda.
cigi Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Zajímavá grafika cifru, tedy až na ten trinitrotoluen v elypse. ten mi vadí daleko víc, než minerál - oproti safíru minerál není až tak velký uživatelský rozdíl a vyměnit za safír se dá. Plast by ovšem byl vhodnější. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem cigi
villain83 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Zajímavá grafika cifru, tedy až na ten trinitrotoluen v elypse. ten mi vadí daleko víc, než minerál - oproti safíru minerál není až tak velký uživatelský rozdíl a vyměnit za safír se dá. Plast by ovšem byl vhodnější. Moje rec,kdyz uz tam daj peknej starej strojek a vyhrajou si s jeho dekoraci,vypouklym,hezky vysokym hesalitem by ten vintage nadech podtrhli,navic hadam,ze by to vyslo levneji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se