27jewels Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Zkoušel jsem klasický odlamovací nůž, jenže mi přijde jako moc ostrý a vždy udělá nějaký škrábaneček. Asi jsem nemehlo.Jaké máte zkušenosti Vy? Ať už u kapesních nebo normálních hodinek. Díky!
vintage Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 (edited) Pokud je dýnko šroubovací, tak měřící šupleru, ale hodinky musíš pevně uchytit, což v ruce moc nejde. Ale i tak je to taková znouzecnost a otvírám tak jen levný ruský a český hodinky... Předpokládám, že jsi začátečník, tak bych to otvírat asi ani moc neradil, stejně tam nic moc neuvidíš a neopravíš. Edited November 4, 2013 by vintage
vintage Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Jo a UTFG ;-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22562-%C4%8D%C3%ADm-otev%C5%99%C3%ADt-d%C3%BDnko-u-hodinek/
Dr.Gaga Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Původně to byla škrabka od Mikovu, černá rukojeť a velice dobrá ocel. Upravil jsem to na otevírač dýnek. Je to fantastický, nikdy to neudělá škrábanec. Dle mého názoru lepší, než ty kulaté otevírače, které se dnes prodávají a používají.
Maiestatus Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Já používám squashový míček, nejměkčí, dvě žluté tečky. Když se pořádně přitlačí, tak se dýnka dobře chytne a člověk má jistotu, že škrábance vážně neudělá. :-)
Recommended Posts