Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Popravdě, nemám pocit, že bych barvu nějak urychlyl. Samo to jde dost dobře. Čeho jsem zatím dosáhl je tak akorát nějaký vzor na hodinkách, který bez problémů půjde případně odstranit, proto bych to ani jako nějaké ubližování nebral.

Strojek je v tom, když to řeknu zjednodušeně, Seiko 4R35. Takže Miyota 9105 nabízí jen na víc 8Hz strojek, jinak asi nic.

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ze začátku mi tam neseděla ta korunka v jiný barvě. Čim dýl to sleduju, tím víc se mi líbí. Vlastně by tam ani jiná nešla. Uplně jiný hodinky.

Jo kluci , zkoušeli jste někdy nechat na ně působit hořčici? Mám ověřený, že má dost agresivní kyselinu. Nevim co by udělala s hodinkama, ale když jsem měl stánek s buřtama, tak jsem s ní čistil připečený hrnce. Do rána vyžrala uplně všechnu spáleninu z nádobí.

Jo chtěl jsem se zeptat: nejsou moc vysoký? Jak seděj na ruce?

Odesláno

Zkusím to na sponě :)

Vysoké 13,3mm. A nějak zvlášť dobře nesedí. Nožky pouzdra jsou skoro rovné, takže nejnižší bod hodinek je dýnko. Rozhodně jsem měl pohodlnější hodinky.

Odesláno

To  jsem si myslel,. Vypadaj dost vysoký. Ale některý i s výškou nad 13mm seděj slušně. Škoda. Mám hubený zápěstí. Vypadalo by to, že mam na ruce přivázanou tvárnici.

Odesláno

Tak jsem zkusil tu hořčici a nic moc. Plcl jsem lžičku hořčice na talířek a do toho zapatlal sponu. Tam, kde se spona dotýkala talířku tak to škaredě zčernalo,jinak se nic nestalo. Takže přišla na řadu opět houbička a spona je jako nová :)

Odesláno

Noc a půl dne si hodinky pohověly v mokré hadře v teplíčku u krbu. Ani sám nevím, jestli to k něčemu bylo. Na fotce je spona houbičkou sešoupaná na původní barvu, jazýček spony ne.

post-11518-0-32174500-1384702166_thumb.jpg

Odesláno

Už mají nádhernou barvu. Spona je taky krásně zašlá sice zase jinak ale taky pěkně. Jen ten jazýček je kropenatej. . Už bych to nechal, zbytek domalujou povětrnostní podmínky. Teď by to chtělo je nasadit na hnědou kůži a jsou fešácký.

Odesláno
  V 18. 11. 2013 v 3:55, pionyr napsal:

Škoda tý tloušťky. Být tenčí, šel bych do nich. Ale u wr300 je to asi normálka. Aby něco vydržely, tak nemůžou být žádný chcipaci.

jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se.

Odesláno
  V 18. 11. 2013 v 16:25, Sedlin napsal:

jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se.

Vím jak to myslíš, ale potřebuju, aby seděly (kvůli práci). Už jsem viděl nosit hodinky na tahu, tak, že se volně točily kolem ruky a pod ně se daly strčit dva prsty. Co pak se s tim dá dělat za zaměstnání? Kdyby byla ruka jak štangle lovečáku, tak by pasovaly dobře. :smile_anim:

Odesláno

Chtělo by to pořádně zatmavit lunetu a pak to nějak spláchnout, aby ve vyhrézovaných částech lunety byl materiál tmavší.

Jak vlastně vyčistit mosaz?

Odesláno

Dik, takovou srovnavacku jsem taky chtel dnes udelat, ale jsem na ipadu celej den ... :-)

Vypadaji o dost lip, i ta lumi k tomu lip sedi, jeste ten gumovej remen musim vytahat, lehce dre na bocich ruky

Odesláno
  V 23. 11. 2013 v 16:49, ggrand napsal:

Chtělo by to pořádně zatmavit lunetu a pak to nějak spláchnout, aby ve vyhrézovaných částech lunety byl materiál tmavší.

Jak vlastně vyčistit mosaz?

Na webu dumachalupa doporučují hospodyňky ocet, kyselinu citronovou a Coca-Colu ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...