ggrand Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Jenže by to chtělo něco, čím to potřu a bude tu fuč Jako aby patina zůstala v lunetě. Takže když to budu máčet/kartáčovat, tak to asi vyčistím všecko. No vyzkouším a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) Chápu, leda to zapatlat včelím voskem nebo parafínem. Prostě stejná technologie, jako když se zdobí kraslice. Určitě jsi to na ZŠ ve výtvarce dělal. Edit: akorát nevím, jak ho pak dostat ven. Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 (upraveno) V 23. 11. 2013 v 17:50, ggrand napsal: Bob123 : Zkus dát řemen do menším hrnku, zalít vroucí vodou a pak zchladit. Trošku to pomůže.Dik, cetl jsem na WUS ze svazal konce sundaneho remenu a dal do horky vody a pak schladil, asi podobny princip, zatim cekam az se to podda prirozeneTravex: no vosk vyndas horkou vodou Upraveno 23. listopadu 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Tak dle WUS jsou cerny no date orange lumi taky sold out, jinak ode dneska maji v Armide vanocni akci 10 procent na vsechny hodinky! Btw maji tam novinku Armida A7 Brass, taky nevypadaji blbe :-) Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Paráda, zas mám nad čím přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Trošku restart. Skoro jak nové. Citrónová šťáva a kartáč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Překvapilo mě, že po vyčištění citronovou šťávou se patina vrátila fakt rychle. Mám pocit, že to trvalo tak 2 dny.Ale teď pár zajímyvých fotek, A8 vs A7. Zdroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 No za me jsme vybrali dobre, A8 je hezci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) A8 má něco do sebe, jak s Al vložkou lunety, tak s mosaznou. Měřím výdrž v šuplíku a celý den mě svrbí ruka, že nejsou na ruce, přestože na ruce jsou teď Suma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Paráda! Řekl bych, že je to krásná alternativa pro lidi, kteří touží po Olivier Bronze Diver, tedy pro takové, jako jsem já Moc se mi líbí ta no date verze s černým ciferníkem a tmavšími indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Parada chlapci... Aky je ten strojcek? Neni ten isty ktory montuje seiko sumo ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Je v tom Seiko 4R35, tj. jako 4R36,ale bez dne. Hacking, handwinding. Vpodstatě je to jako ten, co je v Sumo jen o 10 hodin kratší rezerva chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 V 5. 12. 2013 v 12:14, ggrand napsal: Je v tom Seiko 4R35, tj. jako 4R36,ale bez dne. Hacking, handwinding. Vpodstatě je to jako ten, co je v Sumo jen o 10 hodin kratší rezerva chodu. zaujimave dakujem. vyzera ze je ako 7s26, ale ma aj hacking second Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Jedna z moře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Má skoro tak chlupatý nohy jako ja ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se