ggrand Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Popravdě, nemám pocit, že bych barvu nějak urychlyl. Samo to jde dost dobře. Čeho jsem zatím dosáhl je tak akorát nějaký vzor na hodinkách, který bez problémů půjde případně odstranit, proto bych to ani jako nějaké ubližování nebral.Strojek je v tom, když to řeknu zjednodušeně, Seiko 4R35. Takže Miyota 9105 nabízí jen na víc 8Hz strojek, jinak asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Ze začátku mi tam neseděla ta korunka v jiný barvě. Čim dýl to sleduju, tím víc se mi líbí. Vlastně by tam ani jiná nešla. Uplně jiný hodinky.Jo kluci , zkoušeli jste někdy nechat na ně působit hořčici? Mám ověřený, že má dost agresivní kyselinu. Nevim co by udělala s hodinkama, ale když jsem měl stánek s buřtama, tak jsem s ní čistil připečený hrnce. Do rána vyžrala uplně všechnu spáleninu z nádobí.Jo chtěl jsem se zeptat: nejsou moc vysoký? Jak seděj na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Zkusím to na sponě Vysoké 13,3mm. A nějak zvlášť dobře nesedí. Nožky pouzdra jsou skoro rovné, takže nejnižší bod hodinek je dýnko. Rozhodně jsem měl pohodlnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 To jsem si myslel,. Vypadaj dost vysoký. Ale některý i s výškou nad 13mm seděj slušně. Škoda. Mám hubený zápěstí. Vypadalo by to, že mam na ruce přivázanou tvárnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Tak jsem zkusil tu hořčici a nic moc. Plcl jsem lžičku hořčice na talířek a do toho zapatlal sponu. Tam, kde se spona dotýkala talířku tak to škaredě zčernalo,jinak se nic nestalo. Takže přišla na řadu opět houbička a spona je jako nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Noc a půl dne si hodinky pohověly v mokré hadře v teplíčku u krbu. Ani sám nevím, jestli to k něčemu bylo. Na fotce je spona houbičkou sešoupaná na původní barvu, jazýček spony ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Zkus ty vejce, dve tri hodinovy kury a budou shnily jak po roce na mori :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Už mají nádhernou barvu. Spona je taky krásně zašlá sice zase jinak ale taky pěkně. Jen ten jazýček je kropenatej. . Už bych to nechal, zbytek domalujou povětrnostní podmínky. Teď by to chtělo je nasadit na hnědou kůži a jsou fešácký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Škoda tý tloušťky. Být tenčí, šel bych do nich. Ale u wr300 je to asi normálka. Aby něco vydržely, tak nemůžou být žádný chcipaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 V 18. 11. 2013 v 3:55, pionyr napsal: Škoda tý tloušťky. Být tenčí, šel bych do nich. Ale u wr300 je to asi normálka. Aby něco vydržely, tak nemůžou být žádný chcipaci.jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 V 18. 11. 2013 v 16:25, Sedlin napsal: jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se.Vím jak to myslíš, ale potřebuju, aby seděly (kvůli práci). Už jsem viděl nosit hodinky na tahu, tak, že se volně točily kolem ruky a pod ně se daly strčit dva prsty. Co pak se s tim dá dělat za zaměstnání? Kdyby byla ruka jak štangle lovečáku, tak by pasovaly dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Zelené s oranžovou lumi barvou bez datumu jsou vyprodané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Tak to jsme asi vybrali dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tak aktualni stav po 2. vajickove kure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Chtělo by to pořádně zatmavit lunetu a pak to nějak spláchnout, aby ve vyhrézovaných částech lunety byl materiál tmavší.Jak vlastně vyčistit mosaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 V 23. 11. 2013 v 15:06, Bob123 napsal: Tak aktualni stav po 2. vajickove kure No změnily se parádně. Mě se to líbí a s oranžovou lumi to pasuje dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Ta změna je slušná, teď vypadají líp, imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Dik, takovou srovnavacku jsem taky chtel dnes udelat, ale jsem na ipadu celej den ... :-) Vypadaji o dost lip, i ta lumi k tomu lip sedi, jeste ten gumovej remen musim vytahat, lehce dre na bocich ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Bob123 : Zkus dát řemen do menším hrnku, zalít vroucí vodou a pak zchladit. Trošku to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 V 23. 11. 2013 v 16:49, ggrand napsal: Chtělo by to pořádně zatmavit lunetu a pak to nějak spláchnout, aby ve vyhrézovaných částech lunety byl materiál tmavší.Jak vlastně vyčistit mosaz? Na webu dumachalupa doporučují hospodyňky ocet, kyselinu citronovou a Coca-Colu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se