Přejít na obsah

Armida A8 brass

Doporučené příspěvky

Popravdě, nemám pocit, že bych barvu nějak urychlyl. Samo to jde dost dobře. Čeho jsem zatím dosáhl je tak akorát nějaký vzor na hodinkách, který bez problémů půjde případně odstranit, proto bych to ani jako nějaké ubližování nebral.

Strojek je v tom, když to řeknu zjednodušeně, Seiko 4R35. Takže Miyota 9105 nabízí jen na víc 8Hz strojek, jinak asi nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ze začátku mi tam neseděla ta korunka v jiný barvě. Čim dýl to sleduju, tím víc se mi líbí. Vlastně by tam ani jiná nešla. Uplně jiný hodinky.

Jo kluci , zkoušeli jste někdy nechat na ně působit hořčici? Mám ověřený, že má dost agresivní kyselinu. Nevim co by udělala s hodinkama, ale když jsem měl stánek s buřtama, tak jsem s ní čistil připečený hrnce. Do rána vyžrala uplně všechnu spáleninu z nádobí.

Jo chtěl jsem se zeptat: nejsou moc vysoký? Jak seděj na ruce?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkusil tu hořčici a nic moc. Plcl jsem lžičku hořčice na talířek a do toho zapatlal sponu. Tam, kde se spona dotýkala talířku tak to škaredě zčernalo,jinak se nic nestalo. Takže přišla na řadu opět houbička a spona je jako nová :)

Odkaz ke komentáři

V 18. 11. 2013 v 3:55, pionyr napsal:

Škoda tý tloušťky. Být tenčí, šel bych do nich. Ale u wr300 je to asi normálka. Aby něco vydržely, tak nemůžou být žádný chcipaci.

jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se.

Odkaz ke komentáři

V 18. 11. 2013 v 16:25, Sedlin napsal:

jaký máš zápěstí? kulatý nebo jak štangle turisťáku? A obvod? Nosím i 21,6mm a zvykneš si, nelze hovořit o lexusním poctisu z nošení, ale peklo to teda rozhodně není, jestli nemáš cca 16cm, nebál bych se.

Vím jak to myslíš, ale potřebuju, aby seděly (kvůli práci). Už jsem viděl nosit hodinky na tahu, tak, že se volně točily kolem ruky a pod ně se daly strčit dva prsty. Co pak se s tim dá dělat za zaměstnání? Kdyby byla ruka jak štangle lovečáku, tak by pasovaly dobře. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...